Amber Heard’s Aquaman 2 rol is in gevaar

News
donderdag, 04 maart 2021 om 12:30
amber heardf1654328410
Amber Heard’s Aquaman 2 rol is in gevaar na de controversiële situatie rondom haar en echtgenoot Johnny Depp. Wordt ze door deze situatie ontslagen van haar rol als superheldin Mera?

Amber Heard’s Aquaman 2 rol

In het eerste deel van Aquaman konden we Jason Momoa en Amber Heard zien schitteren als de twee onderwater superhelden. Amber Heard speelde de rol van Mera en dit karakter kwam ook voor in de eerste Justice League film. Aquaman 1 deed het zo goed, dat er een tweede deel aan zit te komen. Toch moet Amber Heard niet geheel zeker zijn dat Mera veel terug gaat komen in Aquaman 2.
Zo zeggen bronnen dichtbij Warner Bros. Pictures dat Amber Heard niet ontslagen is van de film, maar dat er wel veel scènes van Mera zijn geknipt in Aquaman 2. Ook al heeft Amber dus wel nog een rol in het tweede deel, is er nog steeds een grote kans dat ze ontslagen gaat worden van de film en dus geen opwachting meer kan maken als Mera.

Controversiële situatie

Er zit natuurlijk een reden achter de ongemakkelijke situatie waarin Amber Heard zich nu bevindt bij Aquaman 2. Zo hebben zij en haar man Johnny Depp al een lange tijd heftige ruzie met elkaar. In gelekte opnames kon je zelfs horen dat Amber Johnny Depp mishandelde.
Toch had Amber Heard haar man aangeklaagd wegens mishandeling, maar door de gelekte geluidsopnames kwam de waarheid langzamerhand naar boven en is de kans groot dat Johnny het slachtoffer is in deze situatie. Hierdoor blijf Amber Heard niet zeker van haar rol als Mera en kan ze elk moment nog ontslagen worden.
Wil jij dat Amber Heard Mera blijft spelen in Aquaman? Of ben je blij als ze ontslagen wordt? Laat het weten in de reacties!