Petitie om Amber Heard uit Aquaman 2 te bannen scoort enorm

News
donderdag, 12 november 2020 om 8:15
fantastic beasts 2 review fantastisch spektakel 142046f1613386864
Johnny Depp ligt flink overhoop met zijn ex, Amber Heard. Door deze situatie is de acteur onlangs uit Fantastic Beasts 3 gehaald en dat valt niet goed bij zijn fans. Er is een petitie gestart om Amber Heard uit Aquaman 2 te halen en hebben een hashtag in het leven geroepen om Depp te steunen. En die petitie wordt flink vaak getekend.
De rel rondom Amber Heard en Johnny Depp is nog niet compleet. De twee vechten elkaar de deur uit waarbij er flink met modder gegooid wordt. De rechter heeft onlangs in het nadeel van Depp beslist. Daarop werd de acteur uit Fantastic Beasts 3 gehaald, waardoor de rol van Grindelwald nu open ligt. Fans van Depp zijn hierop razend geworden en eisen de terugkeer van Depp in de film. Daarnaast is er een petitie gestart om Amber Heard uit Aquaman 2 te krijgen. De petitie is op het moment van schrijven al ruim 960.000 keer getekend.
Naast de petitie roepen fans op internet ook op om de film, waarin Heard terugkeert naar het superhelden universum van DC, gewoon helemaal te negeren en zelfs om Warner Bros. te boycotten. Met de hashtags #boycottaquaman2 en #boycottwarnerbrothers laten ze flink van zich horen. In een iets ander geluid roepen fans op voor gerechtigheid voor Jack Sparrow acteur. Dit gebeurt met de hashtag #justiceforjohnnydepp op onder andere Twitter en Instagram.

Nieuwe Grindelwald al gevonden?

Eerder deze week kwam naar buiten dat Warner Bros. misschien al een nieuwe Grindelwald gevonden heeft. Na het vertrek van Depp zouden er gesprekken zijn met de Deense acteur Mads Mikkelsen. Hij zit momenteel zonder werk en zou in principe beschikbaar zijn voor een nieuwe rol. Sterker nog, hij grapte tijdens het Filmfestival in Keulen met de woorden 'Call me', omdat hij nu geen werk heeft. Of Mikkelsen daadwerkelijk de boosaardige tovenaar zal worden in de film, is nog onbekend.