Gaat de Batman serie over James Gordon?

News
maandag, 19 april 2021 om 14:00
the batmanf1613463823
The Batman wordt een film geheel rond de dark knight en zijn verhaal. Nog voordat de film gezien is krijgen we al bevestiging dat er een spin-off serie gaat komen van onze favoriete politie agent in Gotham City. De serie wordt een HBO Max exclusieve titel.
Warner Bros. lijkt er vanuit te gaan dat de aankomende Batman adaptie van Matt Reeves goed gaat bevallen bij fans. Hierdoor zijn er al plannen gemaakt om een serie te maken rond de politie van Gotham City en hoe deze werkte tijdens het eerste jaar van Batman zijn heldhaftige daden. De film, The Batman, geeft ons mogelijk een duidelijk beeld wat er afspeelt in het eerste jaar van de iconische vleermuis, helaas moeten we daar nog even op wachten, maar de trailers geven ons al een veelbelovend beeld met een grimmige uitstraling.

James Gordon in de schijnwerpers?

Ed Brubaker vertelt dat de serie gaat draaien om James Gordon, die in de film wordt gespeeld door Jeffrey Wright. Er is nog weinig duidelijk over de mogelijke spin-off van Gordon. Het enige dat we zeker weten is dat het gaat om James Gordon en het politiebureau in Gotham City. Ook weten we dat Gotham een stad is vol met corrupte agenten en grote aantallen criminelen.
Wanneer de serie debuteert op HBO Max is ook nog niet duidelijk, het is dus voor nu meer vragen dan antwoorden. Voor nu moeten we geduldig wachten op The Batman die we pas te zien gaan krijgen in maart 2022. Voor nu kan je wel genieten van de trailer.

Populair Nieuws