Peaky Blinders krijgt nieuwe series

News
maandag, 25 januari 2021 om 11:00
peaky blinders 1f1627300393
Veel mensen vinden het natuurlijk erg jammer dat Peaky Blinders na het zesde seioen zal gaan stoppen. Gelukkig voor deze mensen zal dit niet het laatste zijn wat we te zien krijgen van de befaamde familie Shelby. Niet alleen zal er een Peaky Blinders film uitkomen, maar er zal ook nog een andere serie verschijnen.
De maker van Peaky Blinders, Steven Knight, geeft aan dat Peaky Blinders seizoen 6 niet het laatste zal zijn van de Peaky Blinders. Eerst kondigde hij een film aan, maar nu vertelt hij ook dat er andere series zullen gaan komen. Knight gaf in een interview met Variety aan dat hij plannen heeft om de franchise uit te breiden met een aantal series.

Wat kunnen we verwachten?

Waar deze series over zullen gaan weten we nog niet. Steven Knight geeft aan dat hij een aantal ideeën heeft over de toekomst van de Peaky Blinders en dat de aankomende film een belangrijke rol zal spelen bij de introductie hiervan. Knight geeft aan dat hij een compleet idee heeft met een begin, een middenstuk en een eind. De shows zullen verdergaan met het verhaal van de Shelby familie en de gemeenschap waarin zij leven. Toch wil Knight het geen spin-offs noemen.

Peaky Blinders film

Het idee van Steven Knight was altijd al om Peaky Blinders te eindigen met een film. Toen vanwege het coronavirus ook nog eens besloten werd om het geplande zevende seizoen te cancelen, kwam de film eerder in beeld dan verwacht. De bedoeling van de film zal zijn om de show een goede afsluiter te geven, maar wat we precies zullen gaan zien is nog onbekend. Hier zullen we na de release van het zesde seizoen ongetwijfeld meer over weten.
Wat vinden jullie van de aankomende uitbreidingen van de Peaky Blinders franchise? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws