Fantastic Beasts 3 release vertraagd door corona-uitbraak op set?

  De opnames van Fantastic Beasts and Where to Find Them 3 zijn stilgelegd in verband met corona. Op de set is corona uitgebroken, waarbij minstens één onvervangbaar castlid het virus opgelopen heeft.

  Warner Bros.

  Dit meldt Warner Bros. in gesprek met Daily Mail. Om welk castlid of welke castleden het gaat, vermeldt Warner Bros. niet, maar volgens Daily Mail heeft een bron van de studio vermeld dat het gaat om (een van de) acteurs. Hij meldt dat de productie niet gestopt wordt als een van de crewleden ziek wordt. De productie van een film stopt alleen als er iemand ziek wordt die niet vervangen kan worden.

  De productie van de film zou volledig platgelegd zijn door de besmetting. Het is daarbij niet bekend wanneer het filmen weer kan beginnen. De bron van Daily Mail meldt verder dat de studio, ongeveer 30 minuten buiten Broxbourne in het Verenigd Koninkrijk, één van de veiligste plekken was sinds deze weer geopend was. Daarom wordt er gevreesd dat de zieke(n) niet de gewone coronavariant, maar de veel besmettelijkere Zuid-Afrikaanse mutatie opgelopen heeft.

  Niet de eerste tegenslag voor Fantastic Beasts 3

  Fantastic Beasts 3 heeft met deze tegenslag te pakken. Eerder al werd de productie vertraagd tot eind 2019, waardoor de film uiteindelijk uitgesteld werd tot 2021. Toen de film eindelijk een releasedatum had in 2021, volgden er nog een aantal tegenslagen, waaronder het gedwongen vertrek van Johnny Depp uit de franchise. Hij wordt in het derde deel van de filmserie vervangen door Mads Mikkelsen.

  Of de release van Fantastic Beasts 3 door de uitbraak van het virus vertraging oploopt, is nog onbekend.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.