World of Warcraft Nieuws

  World of Warcraft Shadowlands releasedatum en anime onthuld

  Blizzard Entertainment is nog niet klaar met World of Warcraft. Hoewel de game al meer dan anderhalf decennium oud is, verschijnt er weer iets nieuws. Ditmaal gaat het niet alleen om een gewone uitbreiding, maar ook om de World of Warcraft anime Afterlives.

  Blizzard verliest spelers ondanks lancering World of Warcraft Classic

  De zaken lopen niet lekker bij Activision Blizzard. Beide takken van het enorme bedrijf zagen in het derde kwartaal het aantal actieve spelers flink dalen. Waar de verliezen precies zijn gevallen is niet bekendgemaakt.

  World of Warcraft Shadowlands officieel aangekondigd!

  Het vervolg op World of Warcraft Battle for Azeroth is bekend. De groep helden maken nu hun weg naar de Shadowlands om balans terug te brengen naar de wereld. Waarom dit is gebeurd en hoe dit wordt opgelost lees je hieronder!

  Verklapt het tijdschema van Blizzcon een grote aankondiging?

  Blizzcon staat voor de deur, het jaarlijkse evenement dat Blizzard organiseert om haar games te showen. Normaliter is het dé plek waar de ontwikkelaar en uitgever nieuwe aankondigingen doet en dit jaar lijkt het weer raak te zijn.

  Binnenkort spelen als vossen en Mechagnomes in World of Warcraft

  Ondanks de lancering van World of Warcraft: Classic gaat Blizzard natuurlijk ook door met het updaten van de ‘retail’-versie. Spelers kunnen binnen korte tijd daardoor in de huid kruipen van twee nieuwe rassen.

  World of Warcraft Classic beta bevat veel oude bugs

  De World of Warcraft Classic beta is nu een week uit. De beta van de game wordt zeer positief ontvangen door het publiek. Toch worden er heel veel bugs gevonden in de game wat volgens de game-developers niet aanschouwd moeten worden als bugs maar als features.

  World of Warcraft Classic komt uit op 27 augustus

  World of Warcraft spelers kunnen binnenkort weer terugkeren naar het Azeroth uit een ver verleden. Blizzard heeft namelijk aangekondigd dat World of Warcraft Classic vanaf 27 augustus beschikbaar is. De Classic-versie van de game haalt alle uitbreidingen weg en is inbegrepen bij het abonnement voor de standaard versie van de MMORPG.

  Blizzard Gear kopen nu mogelijk via Blizzard Gear Store

  Je kunt vanaf nu Blizzard Gear kopen in de Blizzard Gear Store. De online winkel van Blizzard heeft vandaag in Europa haar digitale deuren geopend. Je kunt hier allerlei producten van de populaire Blizzard games kopen.

  Nieuwe World of Warcraft uitbreiding aangekondigd op Blizzcon

  Bij de openingsceremonie van Blizzcon 2017 is een hoop nieuwe content aangekondigd, inclusief een nieuwe World of Warcraft uitbreiding. De uitbreiding zal de titel Battle for Azeroth dragen.

  Blizzard eSports Arena geopend

  eSports is groot, zo blijkt maar weer. Blizzard Entertainment opent namelijk een eigen Blizzard eSports Arena. Daarin worden allerlei competitieve games van de studio gespeeld. Denk aan titels als Heroes of the Storm, Overwatch, Hearthstone en World of Warcraft.

  Tomb of Sargeras - grootste WoW patch ooit nu live

  De grootste content update van World of Warcraft ooit, The Tomb of Sargeras, is nu uit. De patch voegt een campagne, nieuwe zone en nieuwe dungeon toe, en nog veel meer veranderingen.

  Top World of Warcraft spelers geband na betaalde dungeon runs

  Blizzard straft spelers die echt geld proberen te verdienen aan World of Warcraft. Hierdoor worden meerdere top World of Warcraft spelers geband van Blizzard haar populaire massively multiplayer online role-playing game.

  De stop wordt uit de Blizzard XP en Vista support getrokken

  Speel jij Diablo III, Starcraft II of andere Blizzard games nog op een Windows XP of Vista? Upgrade dan maar snel. Binnenkort stopt de Blizzard XP en Vista support.

  Diablo 20th anniversary events in alle Blizzard games

  Diablo bestaat 31 december 20 jaar en dat is voor Blizzard reden voor een feestje. De ontwikkelaar viert in al haar games Diablo 20th anniversary events. Vanaf volgende maand kunnen spelers in alle Blizzard games extra content verwachten.

  Blizzard Black Friday Deals laat je een hoop geld besparen

  Blizzard Black Friday deals bieden kortingen op een aantal Blizzard games waaronder World of Warcraft, Overwatch, StarCraft 2 en Heroes of the Storm.

  World of Warcraft Legion patch 7.1 is nu beschikbaar

  Blizzard heeft de World of Warcraft Legion patch 7.1 vrijgegeven. Het gevecht tegen de Burning Legion gaat verder in patch 7.1, met nieuwe verhalen en uitdagingen.

  WoW Legacy servers zullen nog even op zich laten wachten

  Er is het een en ander gepraat over de mogelijkheid dat Blizzard met Wow Legacy servers zou gaan komen. Dit zijn servers die de vanilla tijd van WoW representeren.

  World of Warcraft kookboek laat je de delicatessen van Azeroth ervaren

  Het officiële World of Warcraft kookboek is binnenkort verkrijgbaar. Het boek komt van dezelfde auteur die het officiële Game of Thrones kookboek heeft geschreven. Dus World of Warcraft fans kunnen weer een nieuw boek aan de collectie toevoegen.

  World of Warcraft Legion DLC krijgt pre-patch

  World of Warcraft komt volgende maand met een volwaardige uitbreiding van content aan. Voor het zover is kan je al aan de slag met een aantal aanpassingen die voor de release van de World of WarCraft Legion DLC uitgerold wordt.

  Warcraft The Beginning film opent op nummer 1 in negentien landen

  De nieuwe Warcraft The Beginning film is afgelopen weekend in twintig landen in première gegaan. In negentien van de twintig landen heeft de Warcraft film de nummer één positie bereikt in opbrengsten.

  Battle.net down door opgeëiste DDoS aanval

  Vannacht was Battle.net down van Blizzard. De dienst werd getroffen door een DDoS aanval. Op het moment zijn er nog een klein aantal Blizzard games down of ondervinden server problemen, maar Blizzard is druk bezig de schade te herstellen.

  WoW Legion systeemeisen bekendgemaakt door Blizzard

  De WoW Legion systeemeisen zijn onthuld door Blizzard. Legion is de aankomende uitbreiding voor het nog immer populaire World of Warcraft. De systeemeisen zijn vooralsnog hetzelfde gebleven voor de nieuwe uitbreiding met het oog op eerdere uitbreidingen.

  Blizzard wil niet langer WoW subscriber-aantallen bekendmaken

  Het publiceren van WoW subscriber-aantallen is iets wat Blizzard niet langer wil doen. Het huidige aantal staat op zo'n 5.5 miljoen, maar Blizzard wil niet langer deze aantallen bekendmaken om de populariteit van de game te meten.

  World of Warcraft Terky the Murloc gevonden in een geheime grot

  De World of Warcraft Terky the Murloc pet is door enkele oplettende spelers gevonden in een geheime grot. Van het bestaan van deze pet in de huidige gameclient was tot vandaag niets bekend.

  Blizzcon 2015 opening via Xbox One stream

  De Blizzcon 2015 opening kan je gratis bekijken via een Xbox One stream. Mocht je nog twijfelen of je een digitaal kaartje wil kopen voor Blizzcon 2015, dan kan het bekijken van de opening je mogelijk overtuigen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.