Watch Dogs 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & shooter

  Gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft

  6.5

  Watch Dogs 2 Artikelen

  Top 10 beste games die battle royale modus moeten krijgen

  Met de release van Apex Legends wordt het aanbod van het Battle Royale genre steeds groter. Welke games zouden baat hebben bij een battle royale modus? Je leest het hier in onze top 10 beste games die een battle royale modus moeten krijgen.

  Beste Steam sales van dit moment - Prachtige deals voor PC gamers

  PC gamers hebben vandaag geluk, Steam heeft namelijk prachtige sales op dit moment. Vele games hebben 50 tot 90 procent korting en er zitten veel mooie titels tussen. Sla dus nu je slag terwijl de deals nog gelden, want het is nog onbekend tot wanneer dit zal duren. Dit zijn de beste Steam sales op dit moment.

  De beste hackers in games - Kraken zo gepiept!

  Waar bedrijven in de echte wereld constant hackers afweren, zijn er genoeg games waarin jij als hoofdrolspeler zelf aan het kraken moet om de wereld te redden. Lastige puzzels of korte minigames, het is geen probleem voor de beste hackers in games!

  De top 10 beste PlayStation Store deals om te kopen

  De top 10 beste PlayStation Store deals geven je weer genoeg om mee aan de slag te gaan. In plaats van geld uitgeven aan de vakantie, kun je het ook aan deze games spenderen. Er zijn genoeg top aanbiedingen waar je helemaal los mee kunt gaan.

  Wat zijn Ubisoft Club Uitdagingen en hoe werkt het?

  Als je tijdens het spelen van Ubisoft games plotseling Ubisoft Club uitdagingen hebt behaald, verdien je daar Units of XP mee. Deze kun je vervolgens gebruiken voor het vrijspelen van beloningen, of spenderen in de Ubisoft Store. Maar hoe zit het nou precies met de uitdagingen?

  Watch Dogs 2 Nieuws

  Update - Storing op Uplay dankzij gratis Watch Dogs 2 game

  Wie vandaag tijdens de Ubisoft Forward stream inlogt op Uplay kan gratis watch Dogs 2 claimen. Helaas is de service overbelast en dus onbereikbaar.

  Ubisoft Forward kijkers krijgen gratis Watch Dogs 2

  Fans van Watch Dogs of Ubisoft hebben geluk! Door de Ubisoft Forward te kijken krijgen zij namelijk een gratis kopie van Watch Dogs 2 voor op de pc. Alle details zijn hier te lezen.

  'Watch Dogs 3 release brengt het hacken naar Londen'

  De Watch Dogs 3 release zal plaatsvinden in Londen. Dat beweert Jason Schreier van gaming nieuws website Kotaku in een recent artikel. Deze informatie komt uit een patch voor Watch Dogs 2 die aanpassingen bracht aan het einde van de in 2016 uitgekomen game.

  Watch Dogs Living_City modificatie voegt gevarenzones toe

  De Watch Dogs 2 Modificatie: Living_City ging deze week van start en voegde custom missies, random evenementen, interieurs van gebouwen en verboden zones toe. Die verboden zones zitten vol met vijanden en vallen je aan ook al ben je niet op missie.

  Zit er een Watch Dogs 3 release aan te komen?

  Een nieuw gerucht suggereert dat er mogelijk een Watch Dogs 3 release aan zit te komen. Een speler heeft een vraag gesteld aan Sam, een soortgelijk programma als Siri maar dan voor Ubisoft. Dit programma is alleen in Canada actief, maar onthulde wel wat interessante details.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.