De top 10 beste PlayStation Store deals om te kopen

  De top 10 beste PlayStation Store deals geven je weer genoeg om mee aan de slag te gaan. In plaats van geld uitgeven aan de vakantie, kun je het ook aan deze games spenderen. Er zijn genoeg top aanbiedingen waar je helemaal los mee kunt gaan.

  Of je nu op zoek bent naar de Japanse Dark Souls-achtige game of de simpele LEGO-games, ze zijn allemaal in de aanbieding. Met meer dan 700 aanbiedingen is er genoeg om uit te kiezen, maar dat aantal is genoeg om duizelig van te worden. Daarom hebben we de beste PlayStation Store deals voor je op een rijtje gezet. Wees er snel bij, want de aanbiedingen lopen maar tot en met 23 augustus.

  10. Nioh Complete Edition (24,99 euro)

  Laten we met de beste PlayStation Store deals direct maar met de deur in huis vallen, want de Nioh Complete Edition is zeker een goede deal. De game is pas een jaar oud, maar nu al voor minder dan de helft van de prijs te vinden. Je zou zeggen dat dit op zichzelf niet zo’n goede deal is, maar dan vergis je je.

  Het gaat hier namelijk om de complete editie en dat betekent dat er nog vele extra’s zijn. De drie uitbreidingen zitten namelijk ook in deze editie, waardoor je nog veel meer tijd in de game kunt steken. Je hebt in één klap simpelweg alles wat er van Nioh is uitgekomen en dat is een deal die je niet aan je voorbij kunt laten gaan.

  9. Batman: Arkham Knight Premium Edition (19,99 euro)

  De bekendste vleermuisman heeft ook genoeg aanbiedingen lopen in de PlayStation Store, maar het is deze die boven de rest uitspringt. Wat de Batman: Arkham Knight Premium Edition tot één van de beste PlayStation Store deals maakt, is dat je voor minder dan twintig euro meer krijgt dan alleen de game. Je krijgt namelijk ook een flinke dosis DLC, waaronder de verhalen uitbreidingen op het verhaal.

  Het geeft je dus weer meer dan genoeg te doen, naast het verhaal van Batman: Arkham Knight. Dat verhaal is het op zichzelf al waard om te spelen en wordt alleen maar beter door de gameplay. Deze is namelijk snel, strak en het vechten voelt oh zo heerlijk. De Premium Edition doet je dan ook alleen maar een plezier, want hierdoor kun je langer van de game genieten.

  8. De LEGO bundels

  Je zou deze keuze als valsspelen kunnen zien, maar er zijn zoveel goede LEGO-game aanbiedingen dat we niet konden kiezen. Of het nou de bundel is van LEGO Marvel Superheroes en het vervolg LEGO Marvel Superheroes 2 voor 32,49 euro als je PlayStation Plus hebt of de bundel voor de film games (The LEGO Movie, LEGO Ninjago) die net zoveel kost. Er is genoeg te vinden als je een liefhebber bent van de LEGO-games.

  De games blijven leuk om te spelen door de eenvoud in de gameplay die alleen maar leuker wordt als je offline co-op speelt. Daarnaast is de humor in elke game een heerlijke twist op het de verhalen die je al uit de films kent. Het maakt niet uit voor welke LEGO-game je kiest, de aanbiedingen op de LEGO-games maken het één van de beste PlayStation Store deals.

  7. Watch_Dogs 2 (14,99 euro)

  Je zou bijna vergeten dat er een tweede deel van Watch_Dogs uit is gekomen, maar daar heb je alleen jezelf mee. Het tweede deel is namelijk een stuk leuker dan het eerste en dat heeft alles te maken met de kleurrijke cast en de nieuwe mogelijkheden. Er is meer om te hacken en er zijn leukere dingen om te doen. Daarnaast wordt Chicago ingeruild voor San Francisco.

  Voor nog geen 15 euro kun je de game nu aanschaffen, waardoor je weer genoeg uurtjes kunt ronddwalen in de geweldige wereld van Watch_Dogs 2. Voel je een echte hacker in het nieuwe deel, maar dan wel met een flinke dosis humor. Het is daarmee zeker één van de beste PlayStation Store deals die er tijdens de uitverkoop gaande is.

  6. God of War Digital Deluxe Edition (44,99 euro)

  Dit is dan misschien wel de duurste van de PlayStation Store deals op deze lijst, maar dat moet de pret niet drukken. Het is namelijk een deal die het meer dan waard is, want God of War is tot nu toe één van de beste van dit jaar. Met Kratos en zijn zoon Atreus ga je op stap door de Noorse mythologie en dat doe je met fantastische gameplay.

  Het vechten is fantastisch en het spektakel adembenemend. Daarbij is er een reden waarom deze versie duurder is, want het is de digitale deluxe editie van het spel. Dat betekent dat je nog een paar leuke extra’s krijgt, zoals een stripboek van de game en wat extra armor.

  5. Uncharted: The Nathan Drake Collection (16,49 euro met PlayStation Plus)

  De exclusieve PlayStation toppers lijken maar niet te stoppen, want voor een kleine twintig piek kun je de eerste drie Uncharted-games aan je bibliotheek toevoegen in de vorm van Uncharted: The Nathan Drake Collection. Voorwaarde is dan wel dat je een PlayStation Plus-gebruiker bent, maar dat moet de pret niet drukken. Voor dit zachte prijsje krijg je namelijk gewoon drie volledige games die het meer dan waard zijn om te spelen.

  Stuk voor stuk zijn het actiefilms die je aan het spelen bent, terwijl je op avontuur bent met Nathan Drake, een grappenmakende schattenjager. Met sterke gameplay, leuke gevechten en verhalen waar je u tegen zegt is het zeker één van de PlayStation Store deals die op deze lijst thuishoort. Het maakt niet eens uit dat de games oorspronkelijk op de PlayStation 3 uitkwamen, want dit zijn stuk voor stuk remasters die er geweldig uitzien.

  4. Monster Hunter World (34,99 euro)

  Er zijn dit jaar gelukkig genoeg games uitgekomen die ook in deze lijst met beste PlayStation Store deals te vinden zijn, waaronder Monster Hunter World. De game kwam begin dit jaar uit en werd lovend ontvangen door de massa’s. Dat had onder andere te maken met het feit dat de game lekker toegankelijk was voor nieuwkomers zonder dat de oude rotten niet van de game konden genieten.

  Zoals de titel je al doet vermoeden is het aan de speler de taak om flink om monsters te gaan jagen in een grote open wereld. Dit moet je doen door je goed voor te bereiden en dat is dan ook een goede toevoeging op de gameplay, want het vangen van een monster doe je niet zomaar. Het helpt natuurlijk dat de game ook een plezier voor het oog is.

  SEGA

  3. Yakuza 6: The Song of Life (33,99 euro met PlayStation Plus)

  Monster Hunter World is niet de enige titel met een Japans randje dat in deze lijst met beste PlayStation Store deals te vinden is. Je kunt namelijk voor een schamele 33, 99 euro aan de slag met Yakuza 6: The Song of Life. Ook hier is het een vereiste dat je een PlayStation Plus gebruiker bent, anders moet je namelijk nog een beetje meer betalen (39,99 euro).

  Het is misschien niet de beste game om te spelen als je de eerdere delen niet kent, want dit is het slotstuk van de Yakuza-games. Toch is het een goede aanbieding, omdat misschien niet iedereen de game tijdens de release gekocht heeft. De game kwam namelijk gelijktijdig uit met God of War, waardoor de game misschien een beetje overschaduwd werd. Dit is dan ook de ideale kans om de game alsnog te spelen, want dit maffia-avontuur wil je niet missen.

  2. Horizon Zero Dawn (15,99 euro met PlayStation Plus)

  Je zou bijna bij Sony op bezoek gaan om te vragen of het wel goed gaat, want voor nog geen twee tientjes kun je de absolute topper van vorig jaar binnenhalen. Het is zeker één van de beste PlayStation Store deals en dat komt niet doordat de game van Nederlandse bodem komt. Het heeft eerder te maken met de te gekke gameplay die een flinke uitdaging biedt.

  Het jagen op robotdino’s is moeilijker dan je denkt, maar geeft een fantastische setting die je in het sublieme verhaal mag gaan ontdekken. Voor 15,99 euro kun je minstens 40 uur kwijt in Horizon: Zero Dawn en dat heeft te maken met dat het een echte open wereld game is. Er is genoeg om te ontdekken, zolang je maar weet te overleven in het harde landschap vol gevaarlijke mechanische monsters.

  1. Battlefield 1 & Titanfall 2 Ultimate bundle (19,99 euro)

  Van de beste PlayStation Store deals komt EA toch wel met de beste deal aanzetten. Voor nog geen twintig euro’s breid je je game bibliotheek met twee toptitels uit. Je krijgt daarmee namelijk de twee schietspellen waarmee EA het najaar van 2016 in palmde. Zolang je van schietspellen houdt, zit je met deze aanbieding niet mis, want als je de losse games koopt, kosten Battlefield 1 en Titanfall 2 al meer.

  Met Battlefield 1 ga je namelijk terug naar de Eerste Wereldoorlog die er dankzij de Frostbite-engine nog nooit zo mooi heeft uitgezien. Daarnaast is de game hierdoor ook extreem realistisch en met een sterke multiplayer en de kleine singleplayer verhalen, kun je je met dit spel flink vermaken. Titanfall 2 verdeelt de aandacht daarentegen net iets meer, want de focus ligt daar wat meer op de singleplayer die geweldig is. Daarnaast voelt het vechten in de multiplayer top aan dankzij de snelle, vloeiende mechanics.

  De beste PlayStation Store deals nemen je tijd in beslag

  Met al deze deals kun je maar beter je agenda vrij maken, want deze titels gaan zeker wat tijd in beslag nemen. Je portemonnee gaat het misschien niet overleven, maar jij hebt in ieder geval weer iets te doen. Wees er alleen wel snel bij, want de aanbiedingen lopen maar tot en met 23 augustus en je wilt deze zeker niet missen.

  Battlefield 1

  Verkijgbaar vanaf 21 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.