Ubisoft Forward kijkers krijgen gratis Watch Dogs 2

  Fans van Watch Dogs of Ubisoft hebben geluk! Door de Ubisoft Forward te kijken krijgen zij namelijk een gratis kopie van Watch Dogs 2 voor op de pc. Alle details zijn hier te lezen.

  Dat maakt Ubisoft bekend op de website. Om jouw exemplaar te ontvangen moet je meekijken naar Ubisoft Forward op zondag 12 juli tussen 20.30 en 22.30 (lokale tijd). Fans die meekijken via de Ubisoft-website of Uplay moeten ingelogd zijn op hun Ubisoft-account. Kijkers op Twitch moeten 'Twitch Drops' aan zetten. De volgende dag ontvang je jouw kopie van Watch Dogs 2! Of fans met een Xbox of PS4 ook iets gaan krijgen bij de Ubisoft Forward stream is nog niet bekend.

  Ubisoft Forward is een online persconferentie die Ubisoft houdt omdat de E3 dit jaar niet doorgaat. Tijdens de stream worden beelden getoond van aankomende games. De show wordt verdeeld in twee segmenten. Het hoofddeel begint om 20.30, maar fans kunnen al om 19.00 aanschuiven voor info over Just Dance 2020, Trackmania en meer. Tijdens het hoofdevenement krijgen fans meer te zien van Assassin's Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion, Hyper Scape en wat dingen die nog een verrassing gaan zijn.

  Het evenement werd begin deze maand aangekondigd. Toen was er nog niets onthuld over de inhoud. Maar ondertussen is er dus al aardig wat over bekend. Wel zijn er nog een aantal verrassingen. Onder andere zou het kunnen gaan om Skull and Bones en Beyond Good and Evil 2.

  Watch Dogs 2

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.