Update - Storing op Uplay dankzij gratis Watch Dogs 2 game

News
zondag, 12 juli 2020 om 20:55
ubiforwardf1594579640
Wie vandaag tijdens de Ubisoft Forward stream inlogt op Uplay kan gratis watch Dogs 2 claimen. Helaas is de service overbelast en dus onbereikbaar.
Het leek zo'n leuke geste van Ubisoft. Wie tijdens de Ubisoft Forward stream inlogt op Uplay krijgt Watch Dogs 2gratis. Helaas blijkt het Uplay platform niet bestand tegen een dergelijke aanloop: de service is onbereikbaar. Onbekend is nog of Ubisoft de actie gaat verlengen totdat iedereen een kans gehad heeft de game te claimen of dat het na de stream toch echt voorbij is met de actie.
Vooralsnog blijft het dus blijven proberen tot de applicatie reactie geeft.
uplay failf1594579767

Watch Dogs 2 gratis tijdens Ubisoft Forward

Watch Dogs 2 is het tweede en meest recente deel van de Watch Dogs serie. Het spel kwam uit in November 2016. In Watch Dogs 2 speelt zich af in San Francsco waar je het met hackersgroep DedSec opneemt tegen beveiligingssysteem ctOS 2.0. hacking neemt een prominente plaats in in de gameplay van Watch Dogs 2. Tijdens Ubisoft Forward is meer gamepaly van de opvolger, Watch Dogs Legion getoond.

Update - storing lijkt voorbij en game gewoon nog te claimen

Inmiddels heeft Ubisoft in een bericht op uplay aangegeven dat de gratis game ook na de stream gewoon nog te claimen is. De drukte op uplay lijkt ook inmiddels voorbij, de stream is afgelopen en het aantal klachten neemt rap af.
ubisoft uplay errorf1594585112