The Wolf Among Us

  Uitgebracht voor Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, PC & Mobile

  Genres: Avontuur & point & click

  Gemaakt door Telltale Games en uitgegeven door Telltale Games

  8.5

  The Wolf Among Us Artikelen

  Beste storylines in games - Tien verhalen die ons leven hebben veranderd

  Er zijn zoveel games die uitblinken in iets, maar sommige games trekken je gewoon aan door de verhaallijn. Dit kan komen door een mysterieus verhaal of misschien wel gewoon een mooi verhaal. Welke games hebben nou de beste storylines? Wij hebben de beste tien voor je verzameld!

  De 8 beste Telltale personages op een rij

  Telltale Games heeft verschillende grote titels op haar naam staan, zoals The Wolf Among Us, The Walking Dead, Minecraft: Story Mode en Tales From The Borderlands. Maar welke personages zijn nou onze favorieten? Na het sluiten van de studio hebben wij een lijstje van de 8 beste Telltale personages ooit gemaakt.

  Games in New York - Even wachten op Spider-Man

  Terwijl we nog moeten wachten op de Spider-Man game voor de PS4, vonden wij het een goed idee om alvast New York een beetje te verkennen. Dus hier zijn Games in New York waarbij de stad de setting is, zodat we straks geen kaart nodig hebben. Let op: het gaat hier om games die zich grotendeels in New York afspelen.

  5 redenen waarom Telltale games populair zijn

  Telltale Games gaat inmiddels al een aantal jaren mee. Met de release van de eerste episode van haar nieuwe Guardians of the Galaxy serie voegen ze nog een serie aan hun al indrukwekkende en afwisselende CV toe. Wat zijn nu de redenen dat Telltale games populair zijn?

  Top 5 beste Telltale Games die je ooit gespeeld moet hebben

  Telltale Games weet al jaren verhalen te vertellen die je verstelt doen staan. Soms kun je het zelfs niet voorkomen dat je een traantje weg moet pinken. In deze top 5 beste Telltale Games werpen we een blik op waar de studio de meeste indruk wist te maken.

  The Wolf Among Us Nieuws

  Update - Telltale Games The Walking Dead wordt mogelijk afgemaakt door hulp andere bedrijven

  Telltale Games heeft een verklaring achtergelaten op Twitter. Hierin staat dat er meerdere mensen bereid zijn om Telltale Games helpen met het afmaken van The Walking Dead The Final Season. Ze kunnen nog geen beloftes maken, maar ze zijn er actief mee bezig om episode 3 en 4 toch nog uit te laten komen.

  Xbox Live Games With Gold April komt met Saints Row 4 en Deadspace

  De Xbox Live Games With Gold april editie komt met vier behoorlijke titels. De games zijn zoals altijd weer gratis te installeren op je PC. Je kunt aan de slag met onder andere Saints Row 4.

  SXSW Gaming Awards - Dragon Age Inquisition wint game van het jaar

  De SXSW Gaming Awards zijn uitgereikt. Dragon Age Inquisition heeft de award voor game van het jaar gewonnen. Hieronder zie je een overzicht van de winnaars.

  The Walking Dead en The Wolf Among Us spoedig op disc

  Telltale Games heeft de release voor de retailversies van The Walking Dead en The Wolf Among Us voor PS4, Xbox One, PS3, Xbox 360 en PS Vita bekendgemaakt. Seizoen 1 en 2 plus DLC van The Walking Dead verschijnen in oktober. The Wolf Among Us verschijnt in november op disc.

  The Wolf Among Us krijgt winkelversie

  The Wolf Among Us krijgt een winkelversie, waarin alle afleveringen gebundeld zijn. De bundel komt uit voor PS3, PS4, Xbox 360 en Xbox One. The Wolf Among Us verscheen afzonderlijk in vijf downloadbare afleveringen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.