The Crew Artikelen

  Top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers

  Headset op, PlayStation Plus abonnement geactiveerd en gaan met die banaan! Er zijn enorm veel spellen om samen met je vrienden te doen, maar dit is onze top 10 beste online PS4 games voor 2 spelers. Dus er is geen plek voor een Knack 2 of Overcooked in dit overzicht.

  Vrijheid in games - De 8 grootste open game werelden

  Open wereld games bieden je de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt. Vandaag kijken we daarom naar de open game werelden die je de meeste vrijheid bieden.

  The Crew Calling All Units Review - Voelt als een zware boete

  Met twee handen aan het stuur, beweeg je langzaam één hand naar het dashboard om de sirene aan te zetten. De achtervolging is gestart en jij gaat als politieagent de straatracers het leven zuur maken. In deze The Crew Calling All Units review lees je dat er in jouw buurt niets gesmokkeld wordt.

  The Crew Calling All Units Preview - Straatracers oppakken

  Op gamescom werd een nieuwe uitbreiding voor The Crew uit de doeken gedaan: Calling All Units. Spelers kunnen in deze DLC zelf als de politie aan de slag. In deze The Crew Calling All Units preview lees je alles over de nieuwe uitbreiding.

  The Crew Wild Run Review - Gigantische uitbreiding

  Het is bijna een jaar geleden dat Ubisoft de racewereld opschrok met The Crew. Een open wereld waarmee je door heel de United States kon rijden was een behoorlijk succes. Maar Ubisoft is nog niet klaar, aangezien het bedrijf een gigantische uitbreiding voor The Crew uitbrengt. Lees hier onze The Crew Wild Run review.

  E3 2015 Ubisoft overzicht - Al het nieuws uit Los Angeles

  Jazeker, ook onze Franse vrienden van Ubisoft waren weer aanwezig bij E3. Dit keer met een heleboel nieuwe aankondingen en andere onthullingen. Tijd dus voor het complete E3 2015 Ubisoft overzicht!

  De top 5 beste games van 2014 volgens Mike Witteman

  Mike is een jongen die vroeger niet weg was te denken achter zijn PlayStation 3 en opeens ging de beste jongen voor drie maanden op wereldreis. Niets geen consoles. Maar toen hij terugkwam vond hij toch weer zijn oude liefde terug: videogames. Dit is zijn top 5 van 2014!

  The Crew Review - Overtuigend als racegame!

  Kilometers aan asfalt en zandwegen verspreidt door heel de Verenigde Staten liggen voor je neus. Niets staat je in de weg om van je vrijheid te genieten om te racen, rijden of scheuren. Enige wat je moet doen is de woeste wagens temmen op de wilde Amerikaanse wegen van The Crew.

  The Crew - auto's tunen totdat je erbij neervalt

  In The Crew ga je de open wereld van de Verenigde Staten in om te racen. Zoals bij iedere racegame draait het spel volledig om auto's en wat je ermee kunt doen. Eén van die dingen is het aanpassen en tunen van je auto. En daar moeten we het dan ook even over hebben in deze special.

  WIN: The Crew beta codes voor PS4 en Xbox One

  Hou jij van racen? Lees jij überhaupt de intro van deze posts? Dan heb je geluk, want vandaag geven wij toegangscodes weg voor The Crew bèta voor PS4 en Xbox One.

  Wallpaper Pick voor november 2014

  Het is alweer november en dat betekent dat het weer tijd is voor de mooiste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Ben je die oude wallpaper alweer een beetje beu? Dan kun je hier een nieuwe uitkiezen!

  Top 10 beste games voor najaar 2014

  Het najar is in volle gang en daarom willen jullie weten wat de beste games zijn. Daarom vroegen we jullie om te stemmen op jullie favoriete game die nog dit jaar uit gaat komen. Staat Assassin's Creed erin? Halo? Of misschien Super Smash Bros.? Je leest het in deze top 10 beste games van dit najaar, samengesteld door jullie.

  Xbox One games om naar uit te kijken

  De Xbox One is vorige week eindelijk uitgekomen in Nederland. Wij hebben al aandacht besteed aan de games die bezitters op het moment voor de One aan kunnen schaffen, maar welke grote titels kunnen eigenaren nog dit jaar verwachten? Wij hebben ze op een rijtje gezet.

  The Crew bèta Preview - Dé racegame van 2014?

  Van New York naar Los Angeles in 90 minuten, wie wil dat nou niet? Tot nu toe was dat niet mogelijk, maar binnenkort wel. In The Crew, Ubisofts nieuwe racetitel, ga jij als speler samen met een crew de straten van heel de Verenigde Staten onveilig maken.

  Prijsvraag: The Crew bèta keys

  Het regent bèta codes bij XGN vandaag, want niet alleen geven we bèta codes weg van Rising Generals, maar ook van The Crew! Lees snel verder om erachter te komen hoe jij een bèta code voor The Crew kan bemachtigen.

  Top 10 games om te spelen op Gamescom 2014!

  Tijd is schaars en zeker op de Gamescom waar je voor veel games lang in de rij moet staan. Daarom denkt XGN met je mee door een top 10 samen te stellen van games die je moet spelen op de Gamescom, als je gaat tenminste.

  De speelbare games op Gamescom 2014

  Gamescom komt eraan! Het belangsrijkste voor jullie is natuurlijk om te weten welke games jullie kunnen spelen op de beursvloer. Bij dezen dus een overzicht van alle grote games die speelbaar zijn op Gamescom voor de consument.

  The Crew vs. Forza Horizon 2: Strijd der open wereld racegames

  Eind dit jaar komen er twee racegames uit die beter met elkaar te vergelijken zijn dan op het eerste gezicht lijkt: The Crew en Forza Horizon 2. Twee racegames met als centrale thema vrijheid en open wereld. Hoog tijd voor een battle!

  The Crew Preview - Racegame propvol content

  Van New York naar Los Angeles rijden zonder laadtijden? Voor sommigen een droom, maar binnenkort een realiteit in de nieuwe racegame van Ubisoft genaamd The Crew. Een game waar je samen in een crew de straten van de Verenigde Staten kan terroriseren.

  Top 10 beste E3 2014 trailers

  Tijdens de E3 komen heel wat trailers naar buiten. Het internet wordt overspoeld met de nieuwste gameplay beelden of teasers voor komende game-titels. Om het overzichtelijk te houden stelt XGN een top tien samen van beste trailers die tijdens de E3 zijn getoond.

  Top 10 hoogtepunten E3 2014 Ubisoft persconferentie

  De derde persconferentie zit er op en we kunnen tevreden terug kijken op een mooie show. Er werden lekker veel games getoond, en hier en daar werd nog iets nieuws aangekondigd. Wij zetten de tien hoogtepunten op een rij.

  E3 line-up: de 10 grootste games

  De E3 staat weer voor de deur! Met nog maar zeven nachtjes slapen voordat Microsoft als eerste een persconferentie geeft, loopt de spanning al aardig op. Maar welke games kunnen we precies verwachten? Wij laten alvast 10 supervette titels zien die HOE DAN OOK op de E3 aanwezig zijn!

  The Crew Preview

  Wat gebeurt er als je je eigen groepje mensen samenstelt, iedereen in een auto plaatst en dan lekker gaat rondrijden? Dan heb een racetitel die draait om plezier met elkaar, getiteld The Crew.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.