Racegame The Crew Motorfest aangekondigd door Ubisoft

News
woensdag, 01 februari 2023 om 17:30
the crew motorfestf1675255600
Fans hebben er lang op moeten wachten, maar er is eindelijk een sequel op The Crew 2 in zicht. Ubisoft heeft namelijk de racegame The Crew Motorfest aangekondigd.
In 2014 reed Ubisoft ook de racewereld binnen met een eigen franchise. Toen kwam namelijk The Crew uit, een racegame die gericht is op een online wereld en multiplayer events. Een paar jaar later verscheen ook The Crew 2, maar sindsdien hebben we weinig meer gehoord over de franchise.
Daar is nu verandering in gekomen. Dinsdagavond heeft Ubisoft namelijk The Crew Motorfest aangekondigd, het volgende deel in de reeks. De nieuwe game speelt zich af op Hawaii en spelers mogen dus racen in zonnige en kleurrijke omgevingen. Niet alleen de geasfalteerde wegen kunnen verkend worden, je mag ook racen over stranden, stoffige bergpaden en op vulkanen.
In The Crew Motorfest krijg je dan ook veel verschillende soorten voertuigen om uit te kiezen, zodat je je effectief over de verschillende terreinen kan bewegen. Hoeveel voertuigen er precies verkrijgbaar zijn is nog niet bekend.

Wanneer komt The Crew Motorfest uit?

Spelers hoeven waarschijnlijk niet te lang te wachten op de release van The Crew Motorfest. De lancering staat namelijk gepland voor later dit jaar voor de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One en PC. Fans kunnen zich hier nu ook al aanmelden voor een closed beta test op PC.