Ubisoft game na maand al flink in de aanbieding

News
donderdag, 12 oktober 2023 om 13:00
2023 09 01 the crew motorfest portadaokf1694762297
Games zijn flink aan de prijs tegenwoordig. Wie niet de hoofdprijs wil betalen moet soms lang wachten tot nieuwe games in de aanbieding komen. Dat is niet het geval bij Ubisoft. Nog geen maand na de release kan je het nieuwste deel in de The Crew serie al met flinke korting scoren!
Het zal niemand ontgaan zijn: games worden steeds duurder. Veel grote games kosten al snel 70, 80 of zelfs 90 euro op de dag van release. Wie minder wil betalen, moet vaak lang geduld hebben. Daarop is nu een uitzondering gekomen: één van de nieuwste Ubisoft games is nu al, een maand na release, flink goedkoper te scoren.
In Nederland hebben we de gelukkige omstandigheid dat bekende webwinkels elkaar flink beconcurreren, waardoor fysieke games al snel flink onder de adviesprijs verkocht worden. Voor The Crew Motorfest is dat niet anders, maar in dit geval doet de maker van de game, Ubisoft, vrolijk mee!

Korting voor digitale en fysieke versie

In de Ubisoft Store is The Crew Motorfest nu al afgeprijsd van 69,99 euro naar 55,99 euro voor PC. Dit is een korting van 20 procent. Ook de PlayStation cross gen versie (dus voor zowel PlayStation 4 als PlayStation 5) is afgeprijsd van 79,99 euro naar 63,99 euro.
Echt interessant wordt het voor de fysieke versie van de game. Sinds begin oktober duikelen de aanbiedingen voor de game over elkaar en is de prijs daardoor flink aan het dalen. Op dit moment kan je The Crew Motorfest scoren bij Intertoys voor de voorlopig laagste prijs van 44,95 euro (PS4 of Xbox One editie) of 49,95 euro (PS5 editie).
De prijsverlagingen volgen elkaar snel op, dus mogelijk wordt de prijs van de game de komende dagen nog verder lager. Wie daar niet op wil wachten kan nu toeslaan. Weet je nog niet zeker of de game je bevalt, dan kan je tot 20 oktober de game vijf uur lang gratis uitproberen in een uitgebreide trial-versie.