Street Fighter V

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Genres: Vechten

  Gemaakt door Capcom en uitgegeven door Capcom

  8.5

  Street Fighter V Artikelen

  Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van september 2020

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus games van september 2020 bekendgemaakt. We mogen komende maand flink tegen elkaar knokken in twee toffe games. Dit zijn de PS Plus games van september 2020.

  Top 10 beste PC budget games van dit moment (fysiek)

  Het najaar ligt op de loer en dat zorgt weer voor veel nieuwe games in onze kasten. Heb je geen zin om 60 euro voor een gloednieuw spel te betalen? Dan leggen wij de tien beste PC budget games die je niet meer dan 30 euro kosten aan je voor. Let wel op, alleen fysieke games staan in dit overzicht.

  De top 10 gekste vechtgame characters - De raarste rammers!

  Vechtgames staan bekend om hun kleurrijke cast aan vechtersbazen. Soms slaat kleurrijk zelfs om in bizar, en komt de vraag in je op hoe ontwikkelaars tot dit karakter zijn gekomen. Hier zijn de 10 gekste vechtgame characters.

  Funko pop kopen - 10 toffe Funko pops van games en films!

  Merchandise. Het is een groot woord in de game- en filmindustrie en veel mensen zijn er dol op. Zo heb je een shirt van je favoriete game of een mok van een film, maar tegenwoordig heb je ook Funko Pops! Een Funko Pop kopen is leuk door de ruime keuze die je hebt. Wij zetten tien toffe op een rij!

  De top 10 beste games van 2016 volgens Theo Weber

  Als je Theo denkt, dan denk je aan een man die veel weet van games. Hij is ermee opgegroeid en dus keek hij dit jaar als een gek uit naar een nieuwe Street Fighter en ook de mini NES. Dit is de top 10 beste games van 2016 volgens Theo Weber!

  Street Fighter V Nieuws

  Street Fighter V - Laatste DLC personage gelekt

  De nieuwe Street Fighter V update staat al om de hoek. De update wordt gestreamd op Twitch en zal ook het laatste personage laten zien dat bij het raster aan vechters komt in Street Fighter V. Twitch heeft de laatste week al de schijnwerpers op zich gehad en deelt dat nu ook met Capcom.

  Update - Gratis PlayStation Plus games voor september 2020 onthuld

  Sony heeft de PlayStation Plus games voor komende maand uit de doeken gedaan. Vanaf 1 september 2020 mogen we aan de slag met PUBG en Street Fighter V. Dat belooft weer flink wat multiplayer actie!

  UNIQLO brengt t-shirt collectie van Capcom games uit

  De Japanse retailer UNIQLO komt met een t-shirt collectie van Capcom games. Dit maakt het bedrijf in een persbericht bekend. De kledingstukken bevatten gamegerelateerde afbeeldingen van Street Fighter en Monster Hunter. De shirts zijn vanaf 6 mei online en in de winkel te koop.

  Nieuw kwaadaardig personage voor Street Fighter 5 is Kage

  Street Fighter 5: Arcade Editions vierde seizoen is begonnen en brengt een nieuw personage met zich mee: Kage. Game-ontwikkelaar Capcom onthulde na de Capcom Cup Finals de nieuwe vechter en omschreef hem als fysieke belichaming van de slechte geest: Satsui no Hado.

  Street Fighter 5 gesponsorde content geeft je meer Fight Money

  Binnenkort zal er gesponsorde content beschikbaar zijn in Street Fighter 5. Deze feature staat vanaf 11 december standaard aan, maar kan ook uit worden gezet. Wanneer je deze functie aan laat staan, krijg je meer Fight Money, waarmee je nieuwe vechters, stages en outfits kunt kopen.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.