No Straight Roads details tonen ritmisch plezier! [gespeeld op E3]

Article
vrijdag, 28 juni 2019 om 9:32
no straight roads details tonen ritmisch plezier gespeeld op e3 152336 1
Altijd al een fan geweest van een lekker nummertje tijdens het gamen? Dan was je vast ook een fan van Guitar Hero, Rockband en misschien recentelijk ook wel van Beat Saber of de klassieker Just Dance. Het maakt allemaal ook niet uit, want met deze No Straight Roads details vergeet je die games als sneeuw voor de zon.

Wat is No Straight Roads?

No Straight Road is een gloednieuwe indiegame die muziekgenres tegen elkaar laat botsen voor een compleet nieuwe ervaring. Rock danst zij aan zij met EDM en dat allemaal terwijl je met twee speelbare personages vijanden kort en klein slaat. Dit kun je doen op de maat van de muziek of als je net zo amuzikaal bent als een dove parkiet door goed te timen. De game is immers in hart en nieren een actiegame en die moet ook toegankelijk zijn voor iedereen die geen idee heeft wat toonhoogte is.
In de game ga je met rockchick Mayday en haar drummer Zuke op stap door Vinyl City, een stad onder controle van de NSR die muzikale vrijheid onderdrukt. Het dynamische duo wil daar een stokje voor steken door de baas van NSR uit te schakelen, maar dat gaat natuurlijk niet zomaar. Eerst moet het tweetal verschillende vijanden verslaan om bij de baas van NSR te komen.
152337

Van wie is No Straight Roads?

De volgende van onze No Straight Roads details heeft te maken met de ontwikkelaar van de game. De game komt van een kleine indiestudio genaamd Metronomik. Als die naam je niet bekend voor komt is dat geen probleem, want No Straight Roads is pas de eerste game van de ontwikkelaars. Dat is alleen geen reden om niet op de game te letten, want er zit een aantal grote namen aan de titel verbonden.
De game wordt namelijk ontwikkeld door Wan Hazmer, lead game designer van Final Fantasy XV en Daim Dziauddin, concept artist van Street Fighter V. Van beide heren is duidelijk te zien waar de geschiedenis ligt als het op de gameplay en artstyle aankomt. De game speelt namelijk heerlijk spoepel wanneer het op vechten aankomt, net als met Noctis in FF15 en ook de artstyle is niet mis. Die heeft een mooi kleurenpalet dat van vol schreeuwende kleuren zit en doet denken aan de meest recente Street Fighter.

No Straight Roads details zijn nog schaars

Veel meer andere details over No Straight Roads hebben we op het moment nog niet voor je. De releasedatum voor de game is nog niet bekend, dus daar kunnen alleen nog maar over speculeren. De game komt uit op de PC en de PlayStation 4, maar wanneer is dus nog even afwachten.

Populair Nieuws

Laatste Reacties