Street Fighter V - Laatste DLC personage gelekt

News
donderdag, 11 februari 2021 om 17:00
streetfighter sfvceeleveninuriencampaign 1024x576f1613044696
De nieuwe Street Fighter V update staat al om de hoek. De update wordt gestreamd op Twitch en zal ook het laatste personage laten zien dat bij het raster aan vechters komt in Street Fighter V. Twitch heeft de laatste week al de schijnwerpers op zich gehad en deelt dat nu ook met Capcom.
Twitch is deze week aardig op dreef als het aankomt op in de media staan. Nu heeft Twitch per ongeluk in de mail met streaming evenementen gezet welke nieuwe personage er onthuld wordt voor Street fighter V. In de mail was te lezen wanneer de uitzending van de livestream plaats zou vinden, met welke hosts en dus ook welk personage er wordt onthuld. De stream waarin we alle informatie te horen krijgen zal vanavond om 6 uur plaatsvinden. Er werd al eerder deze week in een tweet al gehint naar Eleven als speelbaar personage, maar concreet bewijs was er nog niet.

Eleven werd geïntroduceerd in Street Fighter V, als voorloper op Twelve uit Street Fighter III: 3rd Strike. Eleven zal hierdoor waarschijnlijk een overeenkomende vechtstijl hebben als Twelve had. Wanneer Eleven werkelijk onthuld wordt zullen we pas zien of dat hij werkelijk de eigenschappen deelt of dat hij een geheel unieke stijl heeft gekregen.

Niet alleen

Met de opkomende winter update zal het niet alleen maar blijven bij het personage van Eleven. Zo komen ook: Dan Hibiki, Oro, Rose en Akira Kazama van Rival Schools in de game als nieuwe fighters. Naast alleen nieuwe fighters is er ook nog een nieuwe gameplay mechanic dat nog onthuld moet worden. Dit krijgen we waarschijnlijk vanavond allemaal te zien.