Dit zijn de gratis PlayStation Plus games van september 2020

  Sony heeft de gratis PlayStation Plus games van september 2020 bekendgemaakt. We mogen komende maand flink tegen elkaar knokken in twee toffe games. Dit zijn de PS Plus games van september 2020.

  Update

  Dit is een oud artikel. PlayStation Plus games zijn altijd maar een maandje gratis. Dit zijn de PS Plus games van de maand oktober.

  Street Fighter V

  De eerste gratis PS Plus game voor september 2020 is Street Fighter V. In de laatste telg uit de franchise keren Ryu, Ken, Cammy, Chun-Li en andere vechtersbazen terug om in de grootste Street Fighter ooit weer flink wat te knokken. Dit keer nemen de karakters het tegen een nieuwe dreiging op: Necalli. In een uitgebreide verhaalmodus krijg je verschillende karakters onder de knoppen om telkens een flink pak rammel uit te delen. Elk karakter heeft in de game ook zijn of haar eigen verhaallijn en natuurlijk kun je als vanouds weer naar hartenlust tegen elkaar knokken.

  In een 1 versus 1 multiplayer kan zowel offline als online tegen elkaar gevochten worden. Online kan dat in standaard gevechten, maar ook in toernooi- en diverse andere modi. Tijden elk gevecht wordt Fight Money verdiend, wat je in kan zetten om nieuwe pakjes, personages en levels te kopen.

  Play Unknown BattleGrounds

  Als je uitgevochten bent in Street Fighter V kun je in september 2020 aan de slag met de volgende gratis game: PUBG. Deze Battle Royale game laat je alleen of in teamverband tegen 99 anderen strijden op een eiland. Het doel is eenvoudig: als laatste overblijven.

  In het begin van elke ronde start je met het zoeken van wapens om de andere spelers uit te schakelen. Het eiland ligt ermee bezaaid, maar regel is dat op meer risicovolle gebieden betere wapens liggen. Natuurlijk gaat iedere speler op jacht naar een sterk wapen en daarbij wordt het eiland elke paar minuten een beetje kleiner. Aan het einde van elke ronde krijgen de spelers betere beloningen afhankelijk van hun prestaties. Op die manier kunnen nieuwe outfits en andere voorwerpen gekocht worden.

  Je kunt er ook voor kiezen om voor de PlayStation Plus aanbieding te gaan, waarbij een 12 maanden abonnement op de dienst van Sony nu nog maar 44,99 euro kost. Deze aanbieding geldt alleen als je nog geen PS Plus abonnement hebt.

  Street Fighter V

  Verkijgbaar vanaf 16 february 2016

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.