Gratis PlayStation Plus games van september 2020 nu te downloaden

  De gratis PlayStation Plus games voor september 2020 zijn nu live. PlayStation 4-spelers met een Plus-abonnement kunnen er deze maand weer op vooruit. In de negende maand van het jaar zijn er twee gratis games verkrijgbaar op de PS4.

  Een nieuwe maand is aangebroken. Dit betekent dat Sony de PlayStation Store voor PlayStation Plus-games weer heeft geüpdatet. PS4-spelers met een Plus-abonnement kunnen vanaf dinsdag de gratis games van september 2020 weer kunnen downloaden. Deze maand zijn Street Fighter V, die normaal €19,,99 kost, en Playerunknown’s Battlegrounds, die normaal €29,99 kost, gratis te downloaden voor PS4-spelers met een PlayStation Plus-abonnement. Doe dit dus snel, want de maand is voor je het weet zo voorbij.

  PlayStation Plus games toevoegen aan bibliotheek

  Heb je niet genoeg vrij geheugen op je console? Wees dan niet getreurd! Je hoeft de gratis PlayStation Plus games niet meteen te downloaden. Je kunt de gratis spellen namelijk ook gewoon toevoegen aan je bibliotheek. De aangeschafte games kunnen dan altijd op een later moment nog worden gedownload. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken dat je de gratis PlayStation Plus games van deze maand misloopt.

  Geen PlayStation Plus korting meer voor Fall Guys

  De komst van de gloednieuwe gratis PlayStation Plus games betekent voor sommige PS4-spelers slecht nieuws. Spelers die de gratis spellen van augustus niet gedownload hebben, lopen hierdoor wat mis. Het immens populaire Fall Guys is vanaf september niet meer gratis aan te schaffen. Fall Guys kost nu weer €19,99 in de PlayStation Store.

  Fall Guys was in de maand augustus gratis te downloaden voor PlayStation Plus-leden. Spelers hebben dit massaal gedaan en zagen de battle royale-game in een ware hype veranderen. Onlangs bracht PlayStation nog een sneak peek uit voor het tweede seizoen van Fall Guys. Hierin kwam onder meer een nieuw thema naar voren, namelijk de middeleeuwen.

  PUBG

  Verkijgbaar vanaf 23 march 2017

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.