Skull and Bones

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Ubisoft Singapore en uitgegeven door Ubisoft

  Skull and Bones Artikelen

  Alle bevestigde E3 2019 games tot nu toe - Alles op een rijtje!

  E3 2019 komt steeds dichterbij en dat houdt in dat er steeds meer games bevestigd worden voor de beurs in Los Angeles. Nu kan het allemaal best veel worden om alle games van E3 2019 te onthouden. Wij zetten daarom alle bevestigde E3 2019 games voor je op een rijtje.

  Top 5 beste multiplayer games van 2019 om naar uit te kijken

  Ook al gaan jouw vrije uurtjes vast nog wel eens op aan 2018-blockbusters als Black Ops 4, Red Dead Redemption 2 of Battlefield V, vergeet niet dat er dit jaar ook veel moois gaat uitkomen. Hier is een top 5 beste multiplayer games van 2019 om samen met je vrienden te spelen.

  Skull and Bones details - Schip ahoy! [gespeeld op E3 2018]

  Games waarbij je de controle over een schip krijgt en de zeven zeeën onveilig mag maken zijn er eigenlijk niet zoveel. Black Flag probeerde het een beetje, maar Skull and Bones gaat voluit; net zoals diens zeilen. Wij speelden de game op de E3 2018 en zetten enkele Skull and Bones details op een rijtje.

  Skull and Bones hands-on - De Wilde Wateren bevaren [gespeeld op E3 2018]

  Het bevaren van de zeven zeeën en alles beroven wat los en vastzit. De piraterij is kapot geromantiseerd door allerlei verhalen over zeerovers en hun capriolen. Piratenkoningen zijn het toppunt en Ubisoft Singapore presenteert Skull and Bones, een game waarin jij een piratenkoning bent. Wij speelden de game op E3 2018. Lees het in de Skull and Bones hands-on.

  Update - Aangekondigde E3 2018 games tot nu toe - Het overzicht!

  Onze handen jeuken al helemaal met het vooruitzicht van de E3 2018. Er zijn gelukkig al flink wat titels die we zeker gaan zien. Dit is een overzicht van alle aangekondigde E3 2018 games.

  Skull and Bones Nieuws

  Ubisoft Skull and Bones game krijgt eigen televisieserie

  De piratengame Skull and Bones van Ubisoft krijgt een eigen televisieserie. Dit vertelt het bedrijf tegen The Hollywood Reporter. Ubisoft werkt voor het project samen met Atlas Entertainment. De productie van de serie start voordat de game in de winkel ligt.

  Skull and Bones trailer met gameplay uitgebracht door Ubisoft

  Tijdens de Ubisoft persconferentie is er een nieuwe Skull and Bones trailer uitgebracht. In de trailer zijn enkele gameplaybeelden te zien van het spel. Ook is er een cinematic trailer uitgebracht.

  Skull and Bones release uitgesteld naar minimaal 2019

  De Skull and Bones release is uitgesteld tot mogelijk 2020. Ubisoft heeft de game uitgesteld om de kwaliteit te verbeteren. De game kan ook nog in 2019 verschijnen.

  Skull and Bones aangekondigd door Ubisoft op E3

  Ubisoft heeft op haar E3 persconferentie de piratengame Skull and Bones aangekondigd. In Skull and Bones heb jij de controle over een piratenschip en moet je vechten tegen allerlei andere schepen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.