Shovel Knight Nieuws

  Shovel Knight DLC brengt brawler modus naar game

  Ontwikkelaar Yacht Club Games heeft de Shovel Knight DLC aangekondigd. Met de gratis DLC brengt de ontwikkelaar een multiplayer modus naar het spel.

  Nieuwe Nintendo Switch games onderweg

  Kijk jij uit naar nieuwe Nintendo Switch games? Er komen meer dan 100 indiegames naar Nintendo's console. Enkele van deze games zullen exclusief uitkomen voor de Switch.

  Nintendo Switch eShop titels staan al klaar bij launch

  Wanneer de Nintendo Switch op 3 maart uitkomt kunnen we direct aan de slag met Nintendo Switch eShop titels. Binnenkort krijgen we meer informatie over deze games.

  Shovel Knight Switchversie aangekondigd door Yacht Club Games

  Yacht Club Games heeft aangekondigd dat de Shovel Knight Switchversie eraan komt. Daarbij heeft het bedrijf aangekondigd dat er heel wat gaat veranderen aan de serie.

  Tweede Shovel Knight uitbreiding komt in lente 2017

  De sidescrolling hit Shovel Knight krijgt volgend jaar een tweede uitbreiding. Deze heet Shovel Knight: Specter of Torment. De tweede Shovel Knight uitbreiding staat gepland voor een lente release in 2017.

  Shovel Knight amiibo beschikbaar voor Wii U en 3DS

  Als eerste indie game op een Nintendo-platform krijgt Shovel Knight een bijbehorende amiibo. De Shovel Knight amiibo werd eerder onthuld in een trailer (hierboven te zien).

  Nintendo gamescom 2015 line-up bekendgemaakt

  Nintendo's line-up voor gamescom is bekendgemaakt via een post op NeoGAF. Op het forum staat niet alleen de complete Nintendo gamescom 2015 line-up wat betreft games, maar ook andere bezienswaardigheden.

  Shovel Knight krijgt fysieke release voor consoles en handheld

  De populaire 8-bit platformer Shovel Knight krijgt later dit jaar een fysieke release. Winkelexemplaren van Shovel Knight zullen beschikbaar zijn voor Xbox One, PlayStation 4, Wii U en Nintendo 3DS. Ook krijgt de game alleen in Europa een fysieke PC-release.

  Shovel Knight is bevestigd voor Xbox One

  Het populaire Shovel Knight komt naar de Xbox One. Phil Spencer, Xbox baas, heeft dat onthuld via Twitter.

  Shovel Knight verkoopt als een tiet

  Shovel Knight, de indiegame met een 8-bit Nintendo vibe, is al meer dan 300.000 keer verkocht. Ontwikkelaar Yacht Club Games heeft dit bekendgemaakt in een tweet.

  Shovel Knight 3DS en Wii U komt in november

  Shovel Knight, een 8-bit indiegame van ontwikkelaar Yacht Club Games, verschijnt in november voor Nintendo 3DS en Wii U. Dat bevestigde de ontwikkelaar via Kickstarter.

  Nintendo brengt 19 titels naar Comic-Con

  Nintendo biedt negentien titels aan om hands-on te spelen op de Comic-Con in San Diego. Bezoekers kunnen onder meer met Super Smash Bros. voor Wii U en 3DS, Hyrule Warriors en Bayonetta 2 aan de slag. Dat maakt het Japanse bedrijf bekend in een persbericht.

  Shovel Knight loopt vertraging op

  De nieuwe game van Yacht Club Games, Shovel Knight, heeft vertraging opgelopen. Hierdoor verschijnt de game pas begin 2014, in plaats van deze maand.

  Shovel Knight verschijnt deze winter

  Shovel Knight verschijnt deze winter nog ergens voor de PC, 3DS en Wii U. Dat blijkt uit een tweet van ontwikkelaar Yacht Club Games.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.