Pokemon Shield Artikelen

  Tien games die een remake verdienen - Steek ze in een nieuw jasje!

  Nostalgie voor klassieke games is een bekend fenomeen bij gamers, want wie wil nou niet zijn favoriete game opnieuw spelen met de kwaliteit van vandaag. Er zijn genoeg games die we in een nieuw jasje willen zien. Deze tien games remakes zouden we graag zo snel mogelijk in handen hebben!

  Beste co-op games - Bij deze 10 games zouden wij een co-op functie willen zien

  Samen games spelen is altijd leuk. Het blijft gewoon tof om games met vrienden te kunnen spelen en samen een rollercoaster aan emoties aan te gaan bij ontroerende games. Ondanks dat er al aardig wat co-op games zijn, is er altijd ruimte voor meer. Dit zijn de 10 beste games waarvan we een co-op functie willen zien!

  Top 10 beste open world games om naar uit te kijken

  Dit zijn de tien beste open world games om naar uit te kijken de komende jaren. Gamers kunnen de laatste jaren hun genot niet op met het grote aantal open wereld games dat op de markt verschijnt. Wij zetten de tien beste open world games om naar uit te kijken voor je op een rijtje!

  De 10 beste RPG games om naar uit te kijken - Rooskleurige toekomst!

  Eens in de zoveel tijd komt er een game voorbij waaraan je je leven bijna verliest. We hebben het natuurlijk over RPG games, want daar heb je meestal wel een uurtje of vijftig nodig (als het niet meer is). Wij zetten de tien beste RPG games om naar uit te kijken voor je op een rijtje.

  Pokémon Sword en Shield features die wij willen zien

  In de Pokémon Direct van 27 februari werd de nieuwe generatie Pokémon RPG’s aangekondigd. Pokémon Sword en Shield zullen eind 2019 op de Nintendo Switch uitkomen. De achtste generatie Pokémon speelt zich af in de Galar regio. Tijdens de livestream werden er al beelden getoond van de game. Lees hier welke features wij willen zien in Pokémon Sword en Shield.

  Deze starters kiezen jullie in Pokémon Sword en Shield

  Pokémon Sword en Shield zijn aangekondigd en zullen eind 2019 naar de Nintendo Switch komen. In de Pokémon Direct van februari 2019 werden er naast de nieuwe regio ook de nieuwe starter Pokémon onthuld. Wij vroegen jullie vorige week welke starters jullie zouden kiezen als Pokémon Sword en Shield uitkomen. Hier is de uitslag.

  De 10 beste E3 2019 games die tijdens de beurs worden verwacht!

  Dit zijn de tien beste E3 2019 games die je kunt verwachten in juni dit jaar. De dagen tot E3 2019 beginnen langzaam maar zeker af te nemen en dat betekent dat lekken links en rechts beginnen op te duiken. De tien beste E3 2019 games zetten we voor je op een rijtje, zodat je weet wat je kunt verwachten.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.