Wat is de beste Pokémon game? - XGN Doe Mee

  Het einde van het jaar nadert en daardoor stokt het gamenieuws ook een beetje. De pijlen zijn dan ook gericht op de jaarlijkse The Game Awards die over twee weken plaatsvindt, maar met de release van de laatste Pokémon is de XGN Doe Mee benieuwd: wat is de beste Pokémon game? Welkom bij de XGN Doe Mee!

  De laatste keer wilden wij graag weten wat jullie van Half-Life: Alyx verwachten. Valve kondigde de game vorige week uit het niets aan, maar voor velen is het niet helemaal de Half-Life game die ze verwachten. Alyx wordt namelijk een VR-titel en komt in maart van 2020 uit voor de PC. WarriorPriestess is toch wel benieuwd en heeft tegelijkertijd wat bedenkingen:

  Kijk altijd uit naar een goede VR game en zeker als het een Half Life deel wordt.Maar heb zo wel mijn bedenkingen,Want vr spellen laat soms wat steken vallen. Had eigenlijk toch liever dat ze met een gewone Half Life game aan de slag gingen.

  WarriorPriestess

  En dat laatste is iets wat de Doe Mee wel vaker hoorde. De vraag naar een derde Half-Life of een derde episode is er nog steeds, alleen is het niet duidelijk of deze titels er ook nog gaan komen. Valve houdt vaker de lippen stijf op elkaar en dan volgt vaker het devies voor de gamers: afwachten tot we meer informatie krijgen.

  Goed, van Valve en Half-Life: Alyx gaan wij naar Pokémon. Al meer dan twintig jaar sieren de kleine, lieve monstertjes onze schermen; van Game Boy tot aan Nintendo 3DS. En recentelijk is de nieuwste Pokémon-titel verschenen: Pokémon Sword en Shield voor de Nintendo Switch. Met dit in het achterhoofd vraagt de Doe Mee zich af:

  Wat is de beste Pokémon game?

  Want er zijn natuurlijk vele titels verschenen uit de reeks. Het begon allemaal in 1996 met Pokémon Red en Pokémon Blue en verder zagen we ook Yellow, Gold en Silver en Black en White langskomen. Maar van al die games met Pokémon erin, wat is nu de beste Pokémon game?

  Laat het ons weten in de reacties hieronder en vertel er ook even bij WAAROM die game juist de beste Pokémon game is. Zien wij jullie volgende week weer bij een nieuwe XGN Doe Mee. Een fijn weekend gewenst!

  Pokemon Shield

  Verkijgbaar vanaf 15 november 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.