Mortal Kombat Nieuws

  Mortal Kombat krijgt nieuwe live-action serie

  Mortal Kombat krijgt een nieuwe live-action serie. Dat heeft uitgever Warner Bros. aangekondigd. De serie wordt ontwikkeld door Blue Ribbon Content, een nieuwe digitale productiestudio van de uitgever.

  Ed Boon teast een nieuwe Mortal Kombat?

  Ed Boon, de man achter Mortal Kombat, is al tijdenlang bezig met het versturen van cryptische berichten op Twitter. Nu heeft de beste man een plaatje online gezet waar de letters MK X zijn te lezen. Dit lijkt een hint te zijn naar het tiende deel in de Mortal Kombat-serie.

  'Klassieke Mortal Kombat-games niet naar Wii U'

  De drie klassieke Mortal Kombat-games uit de jaren negentig zullen niet verschijnen voor de Wii U Virtual Console-dienst. Dat heeft Ed Boon, medebedenker van de vechtfranchise die sinds 1992 bestaat, op Twitter gezegd.

  Kiefer Sutherland in nieuwe Mortal Kombat

  Acteur Kiefer Sutherland, vooral bekend als Jack Bauer in de actieserie 24, heeft bijgedragen aan een nieuwe Mortal Kombat-game. Dat laat Sutherland, die ook de stem van Snake inspreekt in het aankomende Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, aan IGN weten.

  Mortal Kombat voor PlayStation Vita krijgt releasedatum

  Dat een van de bekendste vecht franchises naar de PlayStation Vita komt, was al een tijdje bekend. Wanneer dat gaat gebeuren wisten we nog niet. Tot nu dan: Mortal Kombat ligt vanaf 3 mei in de schappen.

  Mortal Kombat Vita bevat alles uit eerdere consoleversies

  De eerste details omtrent de Vita-versie van Mortal Kombat zijn dit weekend opgedoken. Ed Boon, het brein achter de vechtserie, onthult in het gesprek met de officiële PlayStation Blog deze details.

  Mortal Kombat komt naar de Vita

  Uitgever Warner Bros. Interactive heeft een PlayStation Vita versie aangekondigd van Mortal Kombat. De game verscheen vorig jaar in de lente al voor de Xbox 360 en PlayStation 3, en zal rond dezelfde tijdsperiode dit jaar verschijnen voor de nieuwe handheld van Sony.

  Mortal Kombat Komplete Edition aangekondigd

  Warner Bros. Interactive Entertainment heeft gisteren Mortal Kombat Komplete Edition aangekondigd. Het betreft hier een nieuwe uitgave van de in 2011 verschenen vechtgame.

  Mortal Kombat Skarlet DLC eindelijk op PS3

  Mortal Kombat's missende vechter 'Skarlet' is sinds dit weekend eindelijk ook verkrijgbaar op de PlayStation 3.

  Mortal Kombat krijgt stiekeme update

  Als je vandaag Mortal Kombat opstart, zul je wellicht merken dat er kleine veranderingen zijn. Dat komt doordat ontwikkelaar NetherRealm de game van een update heeft voorzien, zonder dat je iets hoeft te downloaden.

  Binnenkort spelen met Scarlet in Mortal Kombat

  Binnen een paar weken komt voor Mortal Kombat het eerste downloadbare personage beschikbaar. Het gaat hier om Scarlet, een personage dat afkomstig is uit Mortal Kombat 2.

   © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.