Volledige Mortal Kombat 1 roster gelekt met opvallende Hollywood-ster

News
donderdag, 07 september 2023 om 12:00
fzjc8jjxsaizher1f1687782051
Het complete Mortal Kombat 1 roster is gelekt. Iemand heeft de Switch-versie van de game namelijk al in handen gekregen en heeft daardoor toegang tot de volledige versie van de game. Nu blijkt dat ook één bekende Hollywood-actrice een rol heeft in de game.
Het complete Mortal Kombat 1 roster is gelekt. Op Reddit meldt gebruiker rearisen hoe het roster eruit ziet, inclusief alle Kameos (de nieuwe support fighters in de game). Op Reddit kon je hier het roster bekijken, maar wegens copyright is deze inmiddels alweer offline gehaald.
Ook op X (voorheen Twitter) kon je tal van foto's vinden van het gelekte Mortal Kombat 1 roster, maar uitgever Warner Bros. Games en ontwikkelaar NeatherRealm doen er alles aan om te beperken dat fans het roster alvast zien. Het lek komt namelijk een kleine twee weken voordat de game daadwerkelijk moet verschijnen, op 19 september.

Megan Fox krijgt een rol in Mortal Kombat 1

In de tussentijd heeft NeatherRealm een gloednieuwe trailer voor Mortal Kombat 1 uit de doeken gedaan. Daarin wordt bekendgemaakt dat Moegan Fox de rol van Nitara vertolkt in de game. De trailer kun je hierboven zelf checken.
Mortal Kombat 1 is vanaf 19 september beschikbaar op PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC en Nintendo Switch. Wie voor de Premium Edition van de game kiest, kan via early access al vijf dagen eerder met de nieuwe vechtgame aan de slag.

Populair Nieuws