Hier kun je goedkoop Mortal Kombat 1 pre-orderen

News
donderdag, 14 september 2023 om 15:00
mortal kombat 1 headerf1684484788
Mortal Kombat 1 komt er aan dit najaar. De nieuwe game van NetherRealm Studios staat voor 19 september op de planning. Wil je er zeker van zijn dat je de game fysiek op de mat hebt op releasedag? Dan kun je hier goedkoop Mortal Kombat 1 pre-orderen om niet onnodig te veel uit te geven.
Tal van winkels verkopen Mortal Kombat 1 alvast voor de PlayStation 5, Xbox Series X/S, Nintendo Switch en PC, ondanks het feit dat de game pas in september verschijnt. Momenteel zijn er een aantal plekken waar je voor de game op console minder hoeft te betalen dan de lanceringsprijs. De goedkoopste opties hebben we hieronder voor je op een rijtje.
In Mortal Kombat 1 wordt de tijdlijn van het universum vol vechtersbazen compleet op zijn kop gezet. Daarbij komen tal van bekende gezichten voorbij, al zijn een aantal ook te vinden via de nieuwe feature, genaamd Kameo Fighters. Anderzijds komen tal van speciale gasten langs via het Kombat Pack na de lancering, waaronder Homelander uit The Boys en Omni-Man uit Invincible.

Premium Edition van Mortal Kombat 1 pre-orderen ook mogelijk

Natuurlijk komt er met de nieuwe Mortal Kombat 1 ook een speciale editie van de game. Die heet de Premium Edition en brengt tal van voordelen, zoals vroegtijdige toegang tot de game. Ook zit daar de Kombat Pack al bij inbegrepen en mag je daarmee een week eerder aan de slag.

Populair Nieuws