Mortal Kombat 1 op Switch krijgt ervan langs om slechte graphics

News
maandag, 18 september 2023 om 19:30
mortal kombat 1 headerf1684484788
Morgen verschijnt Mortal Kombat 1, maar spelers die Early Access hebben zijn er al een paar dagen mee aan de slag. De reacties zijn overwegend positief, tenzij het gaat over de Switch-versie. Onder andere door de graphics krijgt die versie er behoorlijk van langs op social media.
Het is vrij gebruikelijk dat de Switch-versie van een multiplatform game iets inlevert, meestal op het gebied van graphics. Ook voor Mortal Kombat 1 viel dat te verwachten, aangezien de Switch aanzienlijk minder krachtig is dan de PlayStation 5 en Xbox Series X. Veel spelers waren alleen niet voorbereid op hoe groot het verschil zou zijn.
Er zijn bijvoorbeeld meerdere personages die praktisch een ander gezicht hebben als gevolg van de graphics op Switch. Vooral de ogen zijn vaak nogal levenloos en ook bij de tanden gaat er vaak iets mis. Dat de game op Switch net zoveel kost als op andere platforms schiet bij spelers in het verkeerde keelgat.
Er wordt zelfs hier en daar gesuggereerd dat spelers die de Switch-versie hebben gekocht hun geld terug zouden moeten vragen. Dat de problemen met de game zich niet beperken tot de graphics is daar mogelijk ook een factor in. Een speler deelt bijvoorbeeld een clip waarin één van de gekozen personages op een totaal verkeerde as door het level loopt.

Wanneer is de release van Mortal Kombat 1?

Fans van de Mortal Kombat-reeks kunnen als sinds donderdag aan de slag met de Premium Edition van de game. De standaard-editie verschijnt morgen, op 19 september. Als je van plan was de game morgen of daarna te kopen, is het aan te raden om de Switch-versie waar mogelijk te vermijden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties