Mortal Kombat

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PlayStation Vita

  Genres: Vechten

  Gemaakt door NetherRealm Studios en uitgegeven door Warner Bros. Interactive & NetherRealm Studios

  8.5

  Mortal Kombat Artikelen

  7 regenachtige games om je door het hondenweer te helpen

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  De 10 Mortal Kombat characters die niet mogen ontbreken in Mortal Kombat 11

  Er zijn al aardig wat vechters bekend voor Mortal Kombat 11. De meeste van hen zijn oude bekenden zoals Scorpion, Sub-Zero en Sonya Blade. Toch missen er nog een hoop klassieke personages. In de lijst hieronder bespreken we de characters die absoluut niet mogen ontbreken in de nieuwe Mortal Kombat.

  Beste game mechanics - de top 10 leukste elementen in games

  Een game wordt gemaakt of gebroken door zijn mechanics. Ze moeten goed en soepel werken, simpel genoeg zijn en ook nog een beetje origineel zijn. Hier een lijst van de tien leukste, origineelste of beste game mechanics.

  Top 10 beste game reboots

  Je favoriete serie begint van vooraf aan. Alles wat je tot dusver wist blijkt onzin. De hele machine wordt opnieuw opgestart en een bekende franchise wordt opnieuw (vanuit een andere hoek) belicht. Dat is wat we in de videogame-industrie een reboot noemen. De top 8 beste game reboots hebben we voor jou op een rijtje gezet.

  Top 5 moeilijkste achievements - Uren aan frustratie!

  Veel van jullie zijn al een aardige tijd bezig met gamen. Waarschijnlijk is de hoeveelheid games die jullie hebben versleten aan de hoge kant. Om ervoor te zorgen dat het nog een beetje spannend blijft en om het beloningssysteem nog een beetje te triggeren, zijn er achievements! Wij keken naar de moeilijkste achievements die er zijn.

  Mortal Kombat Nieuws

  Mortal Kombat krijgt nieuwe live-action serie

  Mortal Kombat krijgt een nieuwe live-action serie. Dat heeft uitgever Warner Bros. aangekondigd. De serie wordt ontwikkeld door Blue Ribbon Content, een nieuwe digitale productiestudio van de uitgever.

  Ed Boon teast een nieuwe Mortal Kombat?

  Ed Boon, de man achter Mortal Kombat, is al tijdenlang bezig met het versturen van cryptische berichten op Twitter. Nu heeft de beste man een plaatje online gezet waar de letters MK X zijn te lezen. Dit lijkt een hint te zijn naar het tiende deel in de Mortal Kombat-serie.

  'Klassieke Mortal Kombat-games niet naar Wii U'

  De drie klassieke Mortal Kombat-games uit de jaren negentig zullen niet verschijnen voor de Wii U Virtual Console-dienst. Dat heeft Ed Boon, medebedenker van de vechtfranchise die sinds 1992 bestaat, op Twitter gezegd.

  Kiefer Sutherland in nieuwe Mortal Kombat

  Acteur Kiefer Sutherland, vooral bekend als Jack Bauer in de actieserie 24, heeft bijgedragen aan een nieuwe Mortal Kombat-game. Dat laat Sutherland, die ook de stem van Snake inspreekt in het aankomende Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, aan IGN weten.

  Mortal Kombat voor PlayStation Vita krijgt releasedatum

  Dat een van de bekendste vecht franchises naar de PlayStation Vita komt, was al een tijdje bekend. Wanneer dat gaat gebeuren wisten we nog niet. Tot nu dan: Mortal Kombat ligt vanaf 3 mei in de schappen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.