Mass Effect 3 Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  De 10 beste BioWare games momenten die je altijd bijblijven

  Anthem is de nieuwste game van BioWare. De Canadese studio heeft in zijn ruim 20-jarig bestaan een heel scala aan games afgeleverd. Hierin zitten een hoop elementen die je altijd bijblijven. In deze special sommen we 10 van de beste BioWare games momenten voor je op. Pas op! In deze feature staan spoilers.

  Top 10 games met replaywaarde - Keer op keer genieten

  Na het uitspelen van een game weet je vaak niet meer wat je moet doen in je leven. Welke game zal je nu gaan spelen? Of misschien ben je nog helemaal niet klaar met de uitgespeelde game. Hier een top 10 van singleplayer games met de hoogste replaywaarde voor urenlang plezier.

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Beste gamemodi aller tijden- Even iets anders dan multiplayer

  Games worden steeds vaker uitgebreid met verschillende alternatieve gamemodi. Call Of Duty: Black Ops 4 voegt bijvoorbeeld een ‘One In The Chamber’ modus toe aan zijn battle royale modus. Wat zijn nog meer goede alternatieve gamemodi. Lees hier onze top 10 beste gamemodi aller tijden

  Top 10 LHBT personages in games - Wees jezelf!

  In deze top 10 LHBT personages in games bespreken we tien geweldige personages. De seksualiteit van een personage hoeft geen rol te spelen in hoe geweldig een personage kan zijn. Er zijn een aantal goede voorbeelden in games die dit bewijzen. Dit zijn ze!

  Gratis Origin Access games overzicht - Wat heeft de Vault te bieden?

  De meeste mensen kennen EA Access vast wel. Wat velen waarschijnlijk niet weten, is dat er ook een PC equivalent van de service is: Origin Access. Beide diensten doen eigenlijk hetzelfde, maar de gratis games verschillen wel. De gratis Origin Access games zetten we in dit artikel voor je op een rijtje!

  Gratis EA Access games overzicht - Wat zit er in de Vault?

  Er zijn behoorlijk wat gratis EA Access games in de EA Access Vault. Welke spellen zijn dat eigenlijk? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

  De beste EA Origin sales - Lage temperaturen, hoge kortingen!

  Waar de Steam Winter Sales pas vanavond losbarsten, begint concurrent Origin al vroeg in de ochtend met het verlagen van prijzen op gigantisch veel games. Om het je wat makkelijker te maken, zetten wij de beste EA Origin sales voor je op een rijtje!

  10 Toffe game bugs die de ervaring leuker maken

  Bugs kunnen een game behoorlijk verpesten, maar ze kunnen ook zorgen voor grappige momenten die zeker het delen waard zijn. Wij hebben 10 toffe game bugs opgezocht die gamen een stuk leuker maken.

  Top 9 Backwards Compatibility Xbox One games - De favorieten van de fans!

  Er zijn van die momenten dat je even terug wilt gaan naar de gloriedagen van je inmiddels verouderde console. Gelukkig is het bij de Xbox One mogelijk om veel van die oude spellen op je huidige console te spelen, maar welke games spelen de Xbox-fans nu eigenlijk het liefst? Lees het hier in de backwards compatibility xbox one top 9!

  Waarom de Mass Effect release zo belangrijk was

  Het is inmiddels al tien jaar geleden dat de eerste Mass Effect uitkwam. BioWare’s eerste originele IP in de ruimte werd een gigantisch succes en was de eerste stap voor een trilogie. Een trilogie die over twee weken een vierde deel erbij krijgt. Toch is de eerste Mass Effect erg belangrijk geweest. Waarom? Dat lees je in deze special.

  Xbox 360 games - is de console dood?

  De Xbox 360 is inmiddels al 10 jaar oud. Nog steeds komen er wat Xbox 360 games uit, al gaat de meeste aandacht nu uit naar opvolger Xbox One. Is de Xbox 360 dood of houdt het apparaat nog klampachtig aan het leven vast? Lees het hier in ons artikel!

  De 10 beste game trilogieën - Mooie collecties!

  Trilogieën, in de wereld van entertainment zijn ze niet weg te denken: Lord of the Rings, Matrix, Star Wars, Hunger Games en er zijn nog veel meer voorbeelden van boeken en films op te noemen die verbonden zijn aan het woord 'trilogie'. Maar hoe zit dat eigenlijk bij een andere tak van entertainment: Wat zijn de beste trilogieën van games?

  Top 10 beste stemacteurs in games - Een lust voor het oor

  Een gamefiguur kan er zeer realistisch uitzien, maar zonder geluid is hij of zij niet zo interessant. In deze top 10 beste stemacteurs in games noemen we daarom een paar mensen die virtuele personages echt tot leven wekken!

  Top 10 gay momenten in games - Laat de homo in je los!

  De Gay Pride is pas over één maand, maar XGN heeft alvast besloten om een korte tocht door de game geschiedenis te nemen. XGN onderzocht de top 10 gay momenten in games. En met de Amerikaanse wet die onlangs is doorgevoerd waarin homostellen mogen trouwen vonden wij het een mooi moment om dit te eren met deze special!

  Top 8 games met keuzes die gevolgen hebben

  Games geven je steeds meer mogelijkheden, er is namelijk niet altijd meer een lineaire verhaallijn die je moet volgen. Door de juiste keuzes kun je andere verhaallijnen volgen of krijg krijg je opeens een tegenslag. Dit zijn games met keuzes die gevolgen hebben voor de rest van de game.

  Top 10 beste aankomende gamefilms

  Games worden tegenwoordig steeds mooier en lijken steeds meer op films. Er worden een hoop gameseries speciaal verfilmd om ook filmliefhebbers aan te spreken. Er staan er best een hoop op de agenda, dus vroegen we in de poll op welke gamefilms jullie zitten te wachten. Hier de top 10!

  Top 15 babes in games

  Zoals beloofd komen we met een overzicht van de mooiste vrouwen in videogames. Of je nu inspiratie nodig hebt voor je cosplayoutfit, of gewoon even lekker wilt ontspannen met een paar mooie vrouwen: deze special is voor jou. Geniet, en houd het netjes.

  De 10 beste vrouwelijke karakters in games

  Vrouwen komen vaak voor in games, en dat is leuk. Niet alleen omdat ze vaak ontwikkeld worden om een genot voor het oog te vormen, maar ook omdat zij veel toevoegen aan een verhaal of een interessant karakter hebben. Daarom een top tien van de beste vrouwelijke karakters in videogames. En nee, we beoordelen ze niet op hun looks.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Geld, golf en gefeest

  Ook deze week verrijkt Microsoft ons met de nodige content. Waar we precies van mogen genieten, valt natuurlijk gewoon hier te lezen.

  PlayStation Store Update - Tomb Raider & Tiger Woods PGA Tour 14

  Het is alweer donderdag en dat betekent dat de PlayStation Store weer gevuld is met gloednieuwe content. Ben je dus op zoek naar een nieuwe game of demo, dan doe je er goed aan om Sony's digitale winkel te bezoeken. De hoogtepunten van deze update vind je hieronder!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Fight!

  Deze week staat in het teken van klassieke vechtgames. Maar liefst drie oude titels met ‘fighter’ in de titel zijn we tegengekomen en dat zorgt voor een knallende Xbox Live Update.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Zombies, muziek, monsters en voetbal

  Vorige week was het raak; een mooie stapel content lag op ons te wachten. Deze week hebben we weliswaar iets minder content om te bespreken, maar met vier toevoegingen is het alsnog een prima Xbox Live Update!

  Wekelijkse Xbox Live Update - Add-on special

  Vanochtend slingerden we de Xbox 360 op kantoor weer eens aan om te ontdekken welke wonderen er aan Xbox Live Arcade zijn toegevoegd, en al gauw kwamen we tot een schokkende conclusie: er zijn helemaal geen nieuwe games of demo’s verschenen! Wees echter niet getreurd: Microsoft heeft er een add-on weekje van gemaakt.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.