Mass Effect 3 multiplayer kan volgens Mass Effect: Legendary Edition directeur terugkeren

News
maandag, 17 mei 2021 om 12:30
mass effect legendary editionf1621239484
Mass Effect 3 multiplayer is bij Mass Effect: Legendary Edition weggelaten. Toch kan deze functie volgens directeur Mac Walters terugkeren in de nieuwste editie als de vraag groot genoeg is.
Tijdens een interview met CNET sprak Mac Walters over de nieuwste Legendary Edition, waar hij op een vraag naar Mass Effect 3’s multiplayer en of die terugkeert naar de nieuwste editie ‘nooit nee op zou zeggen’. Er is voor nu gekozen dat Mass Effect: Legendary Edition deze functie van Mass Effect 3 niet krijgt. Toch kan deze toevoeging volgens de directeur wel terugkomen.
Zo zegt Mac Walters in het interview dat hij geen nee zegt tegen de multiplayer toevoeging in de Legendary Edition. Wel zegt hij dat de makers van de game kijken hoe groot het publiek wordt voor Mass Effect: Legendary Edition en of de vraag naar multiplayer wel groot genoeg is. Als dit zodanig groot is, zegt Mac Walters dat er gekeken wordt of de materialen en tijd er wel voor zijn om de functie erin toe te voegen en om uiteindelijk de kwaliteit te geven dat fans van de game willen.

Mass Effect 3 multiplayer in Mass Effect: Legendary Edition

Mass Effect 3’s multiplayer was een grote co-op ervaring waar spelers met elkaar een team kunnen vormen om Reapers, Cerberus, Geth en Collector krachten te verslaan. Progressie in de multiplayer modus zorgt ervoor dat spelers prijzen krijgen in het Galaxy at War systeem, dat het einde van het verhaal van Mass Effect 3 beïnvloedt. Deze functie kan dus volgens Mac Walters toegevoegd worden. Maar dan moet de vraag ernaar wel groot genoeg zijn.