Mass Effect remaster vertraagd naar 2021

News
maandag, 28 september 2020 om 11:30
schermafbeelding 2020 09 28 om 102338f1601281439
De geliefde trilogie van Mass Effect zou een nieuwe release krijgen dit jaar op huidige consoles. Deze Mass Effect remaster is nu vertraagd naar begin 2021, waardoor we nog even moeten wachten om weer in de huid te kruipen van Commander Shepard.

Mass Effect remaster laat op zich wachten

De Mass Effect remaster zal dus pas in 2021 verschijnen. Eerder werd er nog verteld dat we dit jaar nog konden genieten van de drie titels. De reden voor deze vertraging ligt voornamelijk bij het eerste deel van de trilogie. Deze is nog niet geoptimaliseerd voor de huidige generatie consoles, waardoor er nog een hoop werk aan moet worden geleverd. EA laat al weten dat Mass Effect 2 en Mass Effect 3 een indrukwekkende upgrade hebben gekregen. Hoe dit eruit gaat zien is nog niet duidelijk, maar we kunnen in ieder geval niet wachten!

Mass Effect remaster zal niet compleet zijn

Een deel van de oude vertrouwde Mass Effect trilogie zal niet aanwezig zijn in de remaster. Helaas is bekendgemaakt dat de multiplayer van Mass Effect 3 niet speelbaar zal zijn. Voor veel fans van de franchise is dit een grote teleurstelling.
EA heeft wel laten weten dat alle uitgebrachte uitbreidingspakketten van de gehele trilogie beschikbaar zijn in de Mass Effect remaster. Kijk jij uit naar deze Mass Effect remaster? Welk deel ga jij als eerste spelen? Laat het ons weten in de comments.