Heavy Rain Artikelen

  7 regenachtige games om je door het hondenweer te helpen

  Naar aanleiding van het 'prachtige' weer van vandaag, gingen onze gedachten automatisch naar regen in games. Welke games maken een kunst van regen of gebruiken het element op een speciale manier? Wij gingen op zoek.

  PlayStation Plus games juli 2018 - Wat spelen we deze maand?

  Het is weer die tijd van de maand. Sony vertelt ons welke game er komende maand gratis zullen zijn voor de PlayStation 4, PlayStation 3 en de PS Vita. En er is weer genoeg leuks om van te smullen.

  Toffe Interactive Drama features - Dit maakt dit genre zo tof!

  Je staat op het punt om een hartverscheurende keuze te maken. Twee van je favoriete personages staan op het punt een kogel door de kop te krijgen. Jij kan er er maar één redden, maar wie wordt het? Er zijn zoveel gave Interactive Drama features. Denk bijvoorbeeld aan het onlangs uitgebrachte Detroit: Become Human.

  Tien games met keuzes die invloed hebben op het verhaal

  Keuzes, keuzes en nog eens keuzes; het leven zit er vol van. Sommige ontwikkelaars zijn niet vies van een beslissing op z'n tijd. Zo bevatten vele populaire franchises de optie om keuzes te maken. Heb jij al last van keuzestress? Geen probleem, wij zoeken de beste games met keuzes voor je uit.

  Geheime eindes in games - Ken je deze al? (spoilers!)

  Soms speel je een game uit en denk je: was dat alles? In de meeste gevallen is daarop het antwoord ‘ja’, maar er zijn ook titels waarin je er meer uit kan halen. Er zijn namelijk geheime eindes in games te vinden en wij zetten de leukste en vreemdste voor je op een rijtje!

  Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  De top 10 vetste game villains - De meest memorabele vijanden

  Slechteriken, vaak nog meer aanbeden dan de helden van een spel. Een echt goede villain kan een game tientallen keren beter maken. Wij zetten de top 10 vetste game villains voor je op een rijtje!

  Top 10 wtf momenten in games - Alle gekheid op een stokje

  Soms ben je een game aan het spelen en dan gebeurt er iets opmerkelijks. Veel games hebben easter eggs, maar dat hoeft niet altijd de reden tot verbazing te zijn. Voor bugs geldt hetzelfde. Nee, het kan soms ook opzet zijn van de ontwikkelaar waar je niet omheen kan. Wij hebben 10 wtf momenten in games op een rijtje gezet.

  Top 5 beste Interactive Drama's - Jij regisseert je eigen ervaring

  Nadat er eerder een special verscheen over de top 5 beste visual novels, kijken we nu naar de top 5 beste Interactive Drama's. Binnen dit verhalende genre zijn er namelijk ook al een heleboel toffe games verschenen.

  Top 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  In augustus gaat PlayStation Now offline voor de PlayStation 3 en Vita. In een poll vroegen we jullie welke games jullie het liefst wilde spelen voordat de service offline zou gaan. Vandaag presenteren wij de 5 beste PlayStation Now games volgens jullie!

  Top 10 beste remastered games van 2016 volgens jullie

  Wij waren vorige week erg benieuwd naar welk remastered games van 2016 jullie het tofst vonden. Jullie hebben je stem duidelijk laten horen en de nummer één is bekend, maar dat scheelde niet veel. Wat is de top 10 beste remastered games van 2016 volgens jullie? We gaan het zien

  Top 5 Playstation Now games die je móet spelen

  PlayStation Now wordt beschikbaar voor de PC. Je sluit je dualshock controller via de usb-kabel aan op je PC, start Playstation Now op en maakt een keuze uit een van de honderden spellen die je kunt streamen. En als je slim bent pak je deze top 5 PlayStation Now games erbij, want die je moet je zeker spelen.

  10 toffe games met Nederlandse ondertiteling

  In Nederland gebeurt niet veel, behalve dan dat Max Verstappen recent geschiedenis geschreven heef in de Formule 1. Toch zijn veel games voorzien van Nederlandse ondertitels. Hieronder een paar uit dat rijtje games met Nederlandse ondertiteling.

  Top 25 PlayStation 3 games (PS3) met goede singleplayer ervaring!

  De lading games voor de PS4 begint de laatste tijd aardig op gang te komen. Een goed moment om een terugblik te werpen op de vorige generatie. De PS3 heeft een gigantische bibliotheek aan pareltjes en wij zochten daarom de allerbeste single-player ervaringen uit. Je leest het in onze top 25 PlayStation 3 games!

  Top 8 games met keuzes die gevolgen hebben

  Games geven je steeds meer mogelijkheden, er is namelijk niet altijd meer een lineaire verhaallijn die je moet volgen. Door de juiste keuzes kun je andere verhaallijnen volgen of krijg krijg je opeens een tegenslag. Dit zijn games met keuzes die gevolgen hebben voor de rest van de game.

  Top 5 filmische games - Oscar-waardige toppers!

  Sommige games vervagen de lijn tussen film en game zo erg, dat we ze zelfs filmische games kunnen noemen. Nu we nog even nagenieten van de Oscars, kijken we bij XGN naar een aantal Oscar-waardige games. Dit is de top 5 filmische games!

  Kort maar krachtige games - Een top 5

  Vaak worden games afgerekend op hun korte speelduur. The Order 1886 heeft daar bijvoorbeeld veel kritiek op gehad. Maar is het wel terecht dat deze korte games direct in een slecht daglicht staan? Deze kort maar krachtige games laten zien dat een korte speelduur een game niet direct slechter maakt.

  Top 5 beste games met Quick Time Events

  The Order 1886 komt over enkele dagen uit en daarin spelen quick time events een grote rol. De meningen over quick time events zijn verdeeld, je houdt ervan of je haat het. Toch is het tegenwoordig helemaal hip in games, daarom hebben wij een top 5 game gemaakt.

  Wat zijn de meest meeslepende games ooit?

  De redactie van XGN bestaat natuurlijk uit gamers in hart en nieren. De mensen spelen van alles, diverse genres, en samen of alleen. Maar de vraag is nu: Wat zijn de meest meeslepende games ooit. De XGN redactie weet wel raad met die vraag.

  Sex sells: Naaktheid in vijf games

  Inderdaad, je leest het goed. Want volledige naaktheid in games komt inderdaad regelmatig voor, maar niet zo vaak dat je eigen speelbare personage helemaal in zijn adamskostuum rondloopt. Wij geven je dan ook vijf van deze (soms bizarre) games. ENJOY!

  Heavy Rain: The Taxidermist Review

  Het is heel goed mogelijk dat je op dit moment nog bezig bent met het voor de zoveelste keer uitspelen van Heavy Rain omdat je per se de trophy voor de 23 verschillende eindes wilt hebben. Toch komt Quantic Dream nu al met een uitbreiding voor Heavy Rain, maar kan deze je nog shockeren?

  Heavy Rain Review

  Nadat Heavy Rain al in 2006 werd aangekondigd, was het lange tijd stil rond de game. Maar nu is het dan eindelijk zover, vanaf 26 februari ligt de game in de winkels. Volgens ontwikkelaar Quantic Dream is het niet zo zeer een game, maar meer een ‘filmische ervaring’. En met een script van meer dan 2,000 pagina’s belooft Heavy Rain heel veel goeds. Maar kan het spel al deze verwachtingen wel waarmaken?

  Heavy Rain Preview

  Heavy Rain moet ons straks compleet nieuwe gameplay brengen waarin we de zogenaamde Origami Killer moeten vinden. Is Heavy Rain echt wel zo vernieuwend, of valt het toch een beetje tegen?

  Heavy Rain Preview

  Heavy Rain staat bekend als de titel waarvan de animaties er spectaculair uitzien en waarvan het verhaal door middel van keuzes wordt vervolgd. Tevens moet de titel een van de toppers worden voor de PS3.

  Carice van Houten te horen in Heavy Rain

  Actrice Carice van Houten is onder andere bekend door verschillende TV-series en films. Wat ze nu echter aan het doen is, is iets anders dan dit.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.