Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  Vorige week vroegen we aan jullie wat de beste PlayStation exclusives ooit zijn en jullie hebben een flink aantal stemmen uitgebracht! Het scheelde niet veel of de eerste en tweede plek zouden omgedraaid zijn, maar we hebben een winnaar. Dit zijn de beste PlayStation exclusives volgens jullie!

  5. Heavy Rain

  Heavy Rain kwam uit voor zowel de PlayStation 3 als PlayStation 4 en is volgens jullie één van de beste PlayStation exclusives. Niet zo gek ook, de game heeft een ontzettend pakkend verhaal en sleept je elke minuut dat je de controller in de handen hebt mee. Het is net een film waarvan jij de regisseur bent.

  Quantic Dream, de maker van Heavy Rain, komt binnenkort met een nieuwe game waarbij je weer de touwtjes van het verhaal in handen hebt: Detroit: Become Human. Het is lastig om een game als Heavy Rain op te volgen, maar zoals je in onze preview kunt lezen heeft Quantic Dream goud in handen.

  4. Horizon Zero Dawn

  Horizon Zero Dawn is een exclusive van het allerhoogste niveau. In onze review kreeg het spel een dikke 9.7 en dat is niet zo gek ook! In Horizon Zero Dawn valt genoeg te doen en is voor iedereen speelbaar. Daarnaast ziet de wereld er ook schitterend uit.

  We mogen stiekem ook wel een beetje trots zijn op deze game. Het spel is namelijk gemaakt door de Nederlandse studio Guerilla Games, ook wel bekend van de Killzone games.

  3. God of War

  Of je nou het eerste deel van God of War koopt of een heel ander deel in de reeks, God of War is voor jullie één van de beste PlayStation exclusives ooit. Ook wij zijn groot fan van Kratos en konden niet genoeg krijgen van zijn verhaal en al helemaal niet van de gameplay. Het spel bestaat uit geweldige gevechten die visueel zeer aantrekkelijk zijn.

  Nu richtte de vorige God of War games zich op de Griekse mythologie, maar met het aankomende deel (waar jullie heel erg naar uitkijken!) richten we het vizier op de Noordse mythologie. Gelukkig is Kratos nog wel van de partij!

  2. Uncharted

  Of je nou het eerste deel van Uncharted speelt of het vierde deel, het zijn stuk voor stuk hele toffe games. Het populaire personage Nathan Drake gaat opzoek naar verschillende schatten van over de hele wereld, maar dit gaat niet zonder slag of stoot.

  Om deze schatten te vinden moet je namelijk een paar lastige puzzels op zien te lossen, maar dat is niet het enige. Er zijn namelijk ook een heleboel andere schatjagers die er alles voor over hebben om de schat in handen te krijgen. Uncharted is een geweldige mix van actie en avontuur waar je wel even zoet mee bent!

  1. The Last of Us

  We zeiden het al in de intro, de nummer één en twee hadden zomaar omgedraaid kunnen zijn maar toch heeft The Last of Us de eerste plek weten te veroveren. De veel geprezen game werd bekroond als Game of the Year en dat is niet zo gek ook. De game sleept je mee en bevat zeer emotionele momenten die je niet snel zult vergeten.

  Dat iedereen dan ook uitkijkt naar het volgende deel van The Last of Us is niet zo gek. De releasedatum staat voor nu nog op 2018 en laten we hopen dat we het vervolg dan ook dit jaar nog kunnen spelen. De trailer laat ons in ieder geval al watertanden!

  De beste PlayStation exclusives

  Dit is jullie oordeel over de beste PlayStation exclusives, maar welke mis jij? Op welke pareltje heb jij je stem uitgebracht maar heeft helaas onderweg het slagveld moeten verlaten?

  Uncharted: The Nathan Drake Collection

  Verkijgbaar vanaf 7 october 2015

  Meer over deze game
  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.