Half-Life 2

  Uitgebracht voor PC

  Genres: Avontuur, puzzel, role-playing, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door Valve en uitgegeven door Valve

  Half-Life 2 Artikelen

  Beste gamelevels ooit gemaakt - Highway 17 uit Half-Life 2

  Ronddwalen door een gigantische open wereld is leuk, maar een doel of opdracht hebben is wat je als gamer vooruitduwt; een legendarische schat of een wapen dat essentieel is. Levels en missies zijn belangrijk en daarom duiken wij in de geschiedenis van de beste gamelevels ooit. Deze keer een level uit Half-Life 2.

  Top 10 beste FPS games aller tijden - Schieten tot je niet meer kan!

  Ben jij de beste schutter aller tijden? Dan heb je vast en zeker veel FPS games gespeeld en weet je wel raad met een pistool, machinegeweer of RPG. Laten we lekker schieten in de beste FPS games aller tijden, want wij zetten de tien beste op een rij.

  10 bijna perfecte games - Het beste van het beste

  Er zijn de afgelopen jaren veel goede games uitgebracht. Om de beste hieronder nog een keer te benoemen, schrijven wij over 10 bijna perfecte games die zijn uitgebracht. De ene game doet niet onder voor de ander, dus ons advies: speel ze vooral alle 10!

  10 vergeten game series die terug moeten keren

  Er zijn game series die er een sport van lijken te maken om zo vaak en frequent mogelijk uit te komen, terwijl andere franchises er langer over doen om nieuw deel uit te brengen. Sommige nemen dat laatste wel heel letterlijk en laten al jaren niks meer van zich horen, waardoor we dit gerust vergeten game series kunnen noemen.

  Tien beste laptop games - Hier raakt je laptop niet oververhit van!

  Veel mensen denken dat PC gaming draait om desktops met dure grafische kaarten, voor echte hardcore spelers. Dit ligt iets genuanceerder: er zijn namelijk veel mensen die gewoon spelen op een gemiddelde laptop. Voor deze groep gamers hebben wij de tien beste laptop games samengesteld. Kijk snel welke er in staan!

  Half-Life 2 Nieuws

  Valve schrijver verlaat het bedrijf

  Valve schrijver Chet Faliszek heeft het bedrijf na twaalf jaar verlaten. Bij Valve was Faliszek betrokken bij het schrijven van een aantal grote games.

  Valve games Half-Life en Portal krijgen verfilming

  Vaak wordt er sceptisch gedaan over een verfilmde game. Het komt daarom vaker voor dat van films games gemaakt worden aangezien die beter bij het publiek aanslaan. Toch wordt er gewaagd aan dit risico en zullen er Valve games verfilmd gaan worden.

  Half-Life schrijver met pensioen na 18 jaar bij Valve

  Half-Life schrijver Marc Laidlaw gaat met pensioen, na jarenlange werkzaamheden bij uitgever en ontwikkelaar Valve. Dat blijkt uit e-mailcorrespondentie tussen Laidlaw en een Half-Life fan. Gamespot heeft de informatie uit de e-mails bevestigd.

  Half-Life 2 Update komt gratis naar Steam

  Een nieuwe mod genaamd Half-Life 2 Update die door een fan is gemaakt zal morgen gratis beschikbaar zijn op Steam.

  Half-Life 2 Gravity Gun verschijnt in 2013

  De bekende Gravity Gun uit Half-Life 2 wordt momenteel ontwikkeld door NECA. Nu is er nog een prototype, maar volgend jaar zal het geweer in de winkels verschijnen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.