Eerste Half Life games gratis tot release nieuwe titel

  Als je de eerste Half-Life games nog niet gespeeld hebt, dan is nu je kans. De eerste Half-Life games zijn namelijk gratis via Steam. Valve laat iedereen de games gratis proberen tot de release van de nieuwe Half-Life game: Half-Life Alyx.

  Talloze Steam gebruikers kregen dit te zien in een melding op het gaming platform. Valve lijkt spelers in aanloop naar de nieuwe game iedereen kennis te willen laten maken met het verhaal in Half-Life. De downloadbare content van Half-Life en de twee losse episodes van deel 2 zijn ook gratis. De enige game die niet gratis speelbaar is, is de tech demo Lost Coast.

  De games zijn gratis speelbaar tot de release van Alyx in maart. Daarna zal er betaald moeten worden als je verder wil spelen.

  Half-Life: Alyx

  Met Half-Life: Alyx brengt Valve ruim 10 jaar na de laatste game een nieuw deel naar de franchise. Alyx zal een VR-game worden die zich tussen het eerste en tweede deel afspeelt. Het verhaal in de shooter zal draaien om het gelijknamige personage Alyx.

  In maart begint haar strijd tegen het Combine-rijk. Vanaf maart is deze game beschikbaar voor verschillende Virtual Reality headsets.

  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.