Final Fantasy XVI

  Uitgebracht voor PlayStation 5

  Genres: Role-playing

  Gemaakt door Square Enix en uitgegeven door Square Enix

  Final Fantasy XVI Artikelen

  Top 10 next-gen games om naar uit te kijken

  Steeds meer mensen weten een next-gen console te bemachtigen. Hoewel de Xbox Series X en de PlayStation 5 nog steeds moeilijk te krijgen zijn wereldwijd, staan er wel al een aantal hele vette titels in de wachtrij voor de consoles. Wij hebben een lijstje gemaakt voor jullie waarin wij onze top 10 aankomende next-gen games bespreken.

  Alle PS5 showcase aankondigingen op een rij!

  De Sony PS5 Showcase gisteren had veel tofs in petto. Er kwamen een paar toffe verrassingen voorbij en de releasedatum en prijs van de console is bekendgemaakt. Dit zijn alle aankondigingen van het PS5 Showcase event.

  Final Fantasy XVI Nieuws

  Final Fantasy 16 meer gericht op actie

  Meer details over Final Fantasy 16 zijn naar buiten gekomen. Het spel gaat zich meer richten op actie dan de voorgaande delen. Mochten er nou spelers zijn die niet houden van of niet goed zijn in actiegames, wordt er gewerkt aan een modus waarbij er enkel op het verhaal gericht wordt.

  Square Enix onthult meer Final Fantasy XVI details

  Square Enix heeft via een blogpost meer details over de komende Final Fantasy-game onthuld. Final Fantasy XVI krijgt een aantal protagonisten in een roerige wereld. Van de karakters en de wereld zijn nu meer details gegeven.

  Final Fantasy XVI wordt 18+, trailer was nog niet af

  Tijdens de laatste PS5 Showcase kwam Square Enix met een verrassing: Final Fantasy XVI liet van zich zien met de eerste trailer ooit. De game komt met een 18+ PEGI-rating exclusief naar de PS5, maar de beelden leken nog niet op een next-gen game. Dat is logisch volgens producer Naoki Yoshida, want de beelden waren nog niet af.

  © 2005 - 2021 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.