Fall Guys

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Gemaakt door Mediatonic en uitgegeven door Devolver Digital

  Fall Guys Artikelen

  Thorben vs XGN in Fall Guys Finale - XGN Battle #5

  XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de finale aflevering van de serie.

  Deze Fall Guys Season 2 skins kun jij gaan verzamelen

  Fall Guys Season 2 is van start gegaan. Spelers van over de hele wereld kunnen aan de slag met het nieuwe Middeleeuwse-thema. Naast nieuwe stages is het natuurlijk ook tijd voor nieuwe skins in Fall Guys Season 2. Je ziet hier alle nieuwe skins op een rij! Van dwaze dwergen tot aan overdonderende orcs, er is voor ieder wat wils.

  Wat brengt Fall Guys season 2 qua games en kostuums?

  De Battle Royale game Fall Guys is pas net een maandje oud, maar de titel heeft al een enorme fanbase aan zich te weten binden. Bovendien komt ontwikkelaar Mediatonic binnenkort met season 2. Wat kunnen we verwachten van die update als het aankomt op nieuwe games en kostuums?

  De beste gamescom 2020 games tot nu toe!

  Met Opening Night Live als grote aftrap van gamescom 2020 staat er weer een fantastisch evenement op de planning. De show begint vanavond, maar voor het grote, digitale gamescom evenement zijn al veel games onthuld. Wij zetten de beste gamescom 2020 games tot nu toe op een rij.

  Pathé Privé Play: Gamen op het witte doek!

  Deze zomer heeft Pathé Arnhem een primeur te pakken. Gamen op het witte doek. Met Pathé Privé Play kunnen jij en je vrienden een zaal afhuren en een dagdeel helemaal privé gamen op het grote scherm. Wij gingen de zaal in om de ervaring aan de tand te voelen. Het is een unieke ervaring met heel veel pluspunten en enorm veel potentie, maar ook een paar (kleine) aandachtspunten.

  Fall Guys Nieuws

  Fall Guys Season 2 krijgt gloednieuw level

  Fall Guys Season 2 is bijna klaar om van start te gaan. Op donderdag 8 oktober kunnen spelers in volledig middeleeuws thema genieten van de battle royale-game. IGN heeft bekendgemaakt dat er een nieuw level zal komen bij de release van Fall Guys Season 2.

  Grappige easter egg in Fall Guys ontdekt

  Bij de laatste update van Fall Guys dachten we in principe alle nieuwe features grotendeels te weten. Dit bleek alleen niet het geval te zijn na deze tweet over de game. Er is namelijk een grappige ‘easter egg’ toegevoegd.

  Fall Guys update voegt anti-cheat systeem en Big Yeetus toe met update

  Fall Guys update 1.07 is vanaf vandaag beschikbaar. De update heet Big Yeetus & Anti-Cheetus, verwijzend naar de twee grootste toevoegingen aan het spel met de patch.

  Fall Guys gaat Fortnite achterna met anti-cheater systeem

  In korte tijd is Fall Guys één van de meest populaire games geworden van het moment. Binnenkort zullen spelers ook minder last krijgen van cheaters, door een anti-cheater systeem dat ook in Fortnite wordt gebruikt.

  Fall Guys seizoen 2 brengt de middeleeuwen!

  Tijdens Opening Night Live is Fall Guys seizoen 2 voor het eerst getoond. De trailer toonde een aantal nieuwe elementen die naar de populaire battle royale komen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.