Fall Guys

  Uitgebracht voor PlayStation 4 & PC

  Gemaakt door Mediatonic en uitgegeven door Devolver Digital

  Fall Guys Artikelen

  9 gekke bugs en glitches in recente games op een rij

  Als er een nieuwe game uitkomt, dan is het wachten op de vreemde situaties die zich voordoen. Een paard dat ineens op een gebouw staat of een mannetje dat na een klap kilometers door de lucht vliegt. Wij gingen recente games af op zoek naar 9 gekke bugs en glitches. Onder andere Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla komen voorbij met bizarre situaties!

  Top 5 beste games van 2020 volgens Ralph Beentjes

  Voor onze Ralph was 2020 het jaar wat hij in zijn stoutste dromen niet kon voorstellen. Natuurlijk kon niemand een pandemie voorspellen, maar Ralph had ook nooit zien aankomen dat Assassin's Creed eindelijk zijn favoriete tijdperk aan zou doen: de vikingtijd. Is dat het enige wat Ralph gespeeld heeft? Zeker niet, want dit zijn de top vijf beste games van 2020 volgens Ralph Beentjes.

  De 5 populairste games voor streaming in 2020

  2020 was een beetje een vreemd jaar voor gamers. Veel spellen werden uitgesteld wegens de pandemie en daarom kregen we dit jaar minder dan gehoopt. Maar vanwege diezelfde pandemie zaten we allemaal een stuk meer thuis op de bank en dus ook meer te gamen en ook een heleboel meer streams te kijken. Een aantal spellen werden echt opgeblazen in 2020, waar een aantal spellen hun troon behielden. Vandaag gaan wij langs vijf spellen die dit jaar heel erg veel gestreamd werden.

  Thorben vs XGN in Fall Guys Finale - XGN Battle #5

  XGN is terug met een gloednieuwe videoreeks: de XGN Battle. In deze vijfdelige reeks gaat Roland van XGN de strijd aan met de bekende YouTuber vThorben. Check hieronder snel de finale aflevering van de serie.

  Deze Fall Guys Season 2 skins kun jij gaan verzamelen

  Fall Guys Season 2 is van start gegaan. Spelers van over de hele wereld kunnen aan de slag met het nieuwe Middeleeuwse-thema. Naast nieuwe stages is het natuurlijk ook tijd voor nieuwe skins in Fall Guys Season 2. Je ziet hier alle nieuwe skins op een rij! Van dwaze dwergen tot aan overdonderende orcs, er is voor ieder wat wils.

  Fall Guys Nieuws

  Fall Guys op Switch en Xbox uitgesteld om crossplay

  Een aantal maanden geleden werd in korte tijd aangekondigd dat Fall Guys naar Nintendo Switch en Xbox-consoles zou komen. Destijds stond de release voor deze zomer gepland, maar daar komt ontwikkelaar Mediatonic nu van terug. De zomer zou te vroeg zijn om alle geplande features in de game te stoppen.

  Fall Guys seizoen 4 op 22 maart met Among Us cross over

  Fall Guys seizoen 4 is er bijna. Op 22 maart 2021 mogen we aan de slag met een heel nieuw thema, namelijk de toekomst! Daarnaast komt er een toffe cross over met Among Us naar de game.

  Fall Guys seizoen 4 trailer getoond op Twitter

  MediaTonic, de ontwikkelaar van de hilarische knockout-game, Fall Guys: Ultimate Knockout, heeft een nieuwe trailer van het aankomende vierde seizoen getoond op Twitter. Er komt weer een heleboel tofs naar de game!

  Epic neemt Fall Guys studio Mediatonic over

  Toen Fall Guys even geleden uitkwam was de game meteen een gigantisch succes dat ontwikkelaar Mediatonic in de kijker zette. Die aandacht heeft er nu toe geleid dat Epic Games de Tonic Games Group, het moederbedrijf van de studio, overgenomen heeft.

  Cuphead komt naar Fall Guys

  Cuphead en Mugman, de hoofdpersonages uit Cuphead, komen deze week naar Fall Guys. Het befaamde duo krijgt nu de beurt om te bewijzen dat ze net zo goed zijn in springen en ontwijken als hun dobbelstenen gooien.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.