Destiny 2 krijgt crossover met Fortnite én Fall Guys

News
woensdag, 24 augustus 2022 om 18:00
destiny 2 fortnite skinsf1661355368
De laatste paar jaar zien we steeds meer crossovers tussen games. Destiny 2 gaan nu wel heel ver, door een dubbele crossover met Fortnite en Fall Guys.
Destiny 2 is vanaf nu ook te spelen via de Epic Games Store. Om dat te vieren hebben Epic en Bungie een nieuwe samenwerking aangekondigd, waarbij de populairste games van beide uitgevers in het zonnetje worden gezet.
Zo zullen de Destiny-karakters Commander Zavala, Ikora Rey en Exo Stranger hun opwachting maken in Fortnite en er komt een speciale map. Het gebeurt alleen wel vaker dat er een crossover is in de populaire battle royale game.
Wat een stuk unieker is, is dat er Fortnite skins zullen verschijnen in Destiny 2. Warlock zullen zich kunnen kleden in een armor set gebaseerd op The Drift, Titans kunnen gaan voor Black Knight en Oblivion is beschikbaar voor Hunters.
Daarnaast zullen skins uit Destiny 2 verschijnen in Fall Guys. Wat precies, daar is momenteel nog weinig over bekend en zal later meer informatie over verschijnen.

Nieuwe uitbreiding voor Destiny 2

Naast de samenwerking met Epic heeft Bungie tijdens een speciaal Destiny 2 Showcase Event nog iets anders aangekondigd. De science-fiction shooter krijgt namelijk een nieuwe uitbreiding in de vorm van Lightfall. De uitbreiding zal lanceren op 28 februari 2023.
Met Lightfall krijgen spelers niet alleen toegang tot een nieuw avontuur dat draait om de nieuwe villain Calus, maar ook nieuwe subclasses. Iedereen die Lightfall en de Season Pass pre-ordert, krijgt meteen de Exotic Auto Rifle Quicksilver Storm.