Tijdelijk nieuwe mini-game in Fall Guys

News
woensdag, 09 maart 2022 om 19:00
coronas fall guys como conseguirf1597397634
Fall Guys heeft een nieuwe game modus uitgebracht, namelijk Sweet Thieves. Deze nieuwe uitdaging is nu tijdelijk beschikbaar als onderdeel van een test.
Sweet Thieves lijkt op het spel Capture the Flag. Het ene team moet naar binnen sluipen en snoepjes stelen van de basis van het andere team. Maar er is ook een stealth-element in het spel.
Als dief ben je onzichtbaar, maar dat betekent natuurlijk niet dat je niet gevangen kan worden. Word je gegrepen, dan word je naar een gevangenisgebied gestuurd. De andere dieven kunnen er dan voor kiezen om je te helpen ontsnappen uit de gevangenis, maar dat kost je natuurlijk wel tijd om meer snoep te verzamelen.
Met de nieuwe uitdaging kun je verschillende kostuums en andere cosmetics gebaseerd op PlayStation-icoon Astrobot vrijspelen. Dit doe je door uitdagingen te voltooien en punten te verzamelen. Voor het volledige Astrobot kostuum heb je 2800 punten nodig. Dat wordt dus flink aan de bak! Tijdens de testperiode kun je ook een T-Rex Astrobot kostuum kopen in de in-game store.
De nieuwe minigame kan nu tot 13 maart gespeeld worden op PC en PlayStation.

Fall Guys naar Nintendo Switch en Xbox

Vorig jaar werd aangekondigd dat Fall Guys ook naar de Nintendo Switch en Xbox-consoles komt. In eerste instantie stond de game op de planning voor zomer 2021, maar daar kwam de ontwikkelaar al snel van terug. Sindsdien is het stil op dit front, dus het is nog even afwachten wanneer Fall Guys ook op deze consoles te spelen is.

Populair Nieuws