Download nu gratis deze game op alle platformen

News
dinsdag, 21 juni 2022 om 16:30
fall guysf1652742379
Even geleden kwamen we te weten dat Fall Guys helemaal gratis zou worden. Fall Guys is nu dus op alle platformen gratis te downloaden, ook werkt de game met crossplay dus kan je het met vrienden opnemen tegen zowel spelers van PlayStation, Xbox, Switch en PC.
Fall Guys is een kleurrijke WipeOut-achtige party game. In de game neem je het op tegen andere spelers die samen met jou op het parcours staan. Op dat parcours kan je flink met elkaar klooien, door bijvoorbeeld iemand aan de kant te duwen of ze even lekker vast te houden. Terwijl je tegen elkaar aan het racen bent draait het erom dat je snel genoeg de finish haalt of lang genoeg op de grond kan blijven staan zonder van de map te vallen. Dit seizoen worden er ook allemaal nieuwe minigames toegevoegd die de game moeten gaan opfrissen voor oude veteranen.
Als je dat haalt dan krijg je een kroon, met deze kroon kon je dan voor de gratis update cosmetische items kopen, nu gaat dat systeem een beetje anders werken. Of dat we het oude systeem terugkrijgen of dat we kroontjes nu ergens anders voor kunnen gaan gebruiken is nog niet duidelijk.
Ook zal je te maken krijgen met de battle pass van Fall Guys, die werkt op kroontjes en kroonfragmenten. Met deze twee componenten zal je de battle pass kunnen gaan doorlopen.
Fall Guys is nu voor het eerst speelbaar op alle platformen, eerder was de game namelijk niet beschikbaar op de Xbox consoles en de Nintendo Switch, nu is de game ook daar verkrijgbaar. Epic Games heeft namelijk Mediatonic gekocht, de ontwikkelaar van het spel. Daarom is de game niet meer beschikbaar op Steam, maar staat hij nu op de Epic Games Store.

Hier kan je Fall Guys gratis downloaden

Op PC kan je terecht bij de Epic Game Store. Voor de Xbox versie kan je natuurlijk terecht bij de Xbox store.
PlayStation zal je ook niet verrassen want daar kan je terecht bij de PlayStation store en op de Switch kan je de game gratis van de Nintendo E-shop halen.

Populair Nieuws