Squid Game spel komt mogelijk in Fall Guys

News
woensdag, 13 oktober 2021 om 8:30
squidgame season1 episode1 00 44 44 16 minf1634290407
De battle royale game Fall Guys gaat mogelijk een nieuw level toevoegen aan de game. Het gaat om een level dat eerder geschrapt werd, maar dat wordt heroverwogen vanwege de populariteit van Netflix-serie Squid Game.
Joe Walsh, de game designer van Fall Guys, sprak in een interview met Techradar over de aankomende plannen voor Fall Guys. Hij benoemde een spel dat werd geschrapt, maar nu mogelijk toch in de game komt vanwege het populaire K-drama op Netflix: Squid Game.
De serie Squid Game gaat over een groep mensen die schulden hebben en meedoen aan een competitie kinderspelletjes om zo een hoop geld te winnen. Er zit wel een groot risico aan de spellen: als je namelijk één van de spelletjes verliest, word je geëxecuteerd.

Fall Guys overweegt Squid game spel

Het eerste spel in Squid game is Annemaria koekoek, dat in het Engels bekend staat als Red Light, Green Light. Dit spel werd ooit overwogen voor Fall Guys, maar heeft de game niet gehaald. Door Squid Game wordt er nu toch weer over nagedacht. Walsh legt uit:
Qua toon lijken Squid Game en Fall Guys totaal niet op elkaar, maar in beide draait het wel om spelletjes. Ook in Fall Guys word je als je verliest geëlimineerd en mag je niet meer meedoen. Het is dan ook geen wonder als Fall Guys wat inspiratie haalt uit Squid Game.

Populair Nieuws