Demon's Souls Remake

  Uitgebracht voor PlayStation 5

  Genres: Actie & role-playing

  Gemaakt door Bluepoint Games en uitgegeven door Sony

  9

  Demon's Souls Remake Artikelen

  Top 10 beste PS5 games - Parels op de PlayStation 5

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden op de markt, terwijl steeds meer PS5 games verschijnen. Nu de Sony console ook steeds meer woonkamers siert, is het tijd om de beste games voor de Playstation 5 uit te lichten. Daarom zetten we de beste PS5 games aller tijden op een rijtje.

  De beste PS5 singleplayer game volgens de XGN redactie!

  De PlayStation 5 is nu een aantal maanden ‘beschikbaar’ op de markt en de line-up aan games wordt ook steeds groter. Spelers hebben daardoor nu een mooi scala aan singleplayer en multiplayer games om uit te kiezen. Maar wat is nu de beste PS5 singleplayer game? Die vraag heb wij voorgelegd aan onze redactie!

  5 PS5 games met een lange speelduur

  Als je gelukkig genoeg bent geweest om een PS5 te bemachtigen wil je er natuurlijk ook wel lang van genieten. Gelukkig zijn er al een aantal PS5 games met een lange speelduur, wij zetten er vijf voor je op een rijtje.

  9 gekke bugs en glitches in recente games op een rij

  Als er een nieuwe game uitkomt, dan is het wachten op de vreemde situaties die zich voordoen. Een paard dat ineens op een gebouw staat of een mannetje dat na een klap kilometers door de lucht vliegt. Wij gingen recente games af op zoek naar 9 gekke bugs en glitches. Onder andere Cyberpunk 2077, Assassin's Creed Valhalla komen voorbij met bizarre situaties!

  Column: Was de PS5 op release kopen het waard?

  De PlayStation 5 (PS5) is inmiddels iets meer dan een maand uit in Nederland. De nieuwe console van Sony is alleen nergens aan te slepen. Ondergetekende is één van de gelukkigen die de console wel in handen kreeg en nu is het tijd om terug te blikken. Was de PS5 op release kopen het waard?

  Demon's Souls Remake Nieuws

  Komt Demon's Souls toch naar de PS4?

  Het lijkt erop dat Demon's Souls misschien toch nog naar de PS4 komt. Dat blijkt uit een bestand wat in de PS4 database is verschenen voor de remake.

  Is er een Demon's Souls film in de maak bij Sony?

  De Soulsborne franchise van FROM Software is de laatste jaren gigantisch populair geworden. Zo heeft Demon’s Souls nu ook een remake gekregen op de PlayStation 5 en naar verluidt is Sony zelfs bezig met een film over de game.

  Tip: Demon's Souls PS5 nog maar 39,98 euro

  Demon's Souls op de PS5 is nu flink in prijs verlaagd. De launch game voor de PlayStation 5 is nu nog maar 39,98 euro bij Intertoys in plaats van 74,98 euro. Daarmee is de game nu bijna voor de helft van de prijs te koop.

  PS5 Trophies online te zien voor meerdere PS5 games

  Over iets minder dan twee weken kunnen we allemaal aan de slag met de PS5. Of nou ja, iedereen die een pre-order heeft weten te plaatsen. Voordat de console uitkomt zien we op het internet al vaker details ronddwalen van games en hardware. Nu zien we de PS5 Trophy-list van verschillende PS5 games, zoals Demon's Souls, Bugsnax, Godfall en Spider-Man: Miles Morales. Maak je niet druk, we zullen de volledige lijsten in een linkje stoppen, zodat je dit artikel zonder spoilers kunt lezen.

  Demon's Souls krijgt 180 hulpvideo's via PS5 UI

  Wanneer de PS5 release zover is, kunnen we ook genieten van een nieuw avontuur in Demon's Souls op PS5. De game staat bekend als extreem moeilijk en straffend voor ieder die de stap durft te wagen. Gelukkig krijgen we hulp van de PS5 UI zelf. Via de PS5 UI krijg je namelijk toegang tot meer dan 180 hulpvideo's.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.