Dead Island 2

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, avontuur, survival horror & role-playing

  Gemaakt door Sumo Digital en uitgegeven door Deep Silver

  Dead Island 2 Artikelen

  E3 2019 verwachtingen die niet zijn waargemaakt

  In dagen voor E3 2019 hebben wij de verwachtingen op een rijtje gezet voor elke persconferentie. Inmiddels is al het nieuws boven tafel en over het algemeen klopten alle voorspellingen redelijk goed. Toch waren er dit jaar een aantal gemiste kansen. Dit zijn de E3 2019 verwachtingen die niet zijn waargemaakt.

  De 10 gemiste kansen tijdens E3 2016 - Zo zonde

  Er zijn de afgelopen dagen ontzettend veel mooie dingen getoond. Hiermee zijn veel van onze verwachtingen uitgekomen, maar toch zijn er ook een aantal dingen die we hebben gemist tijdens de persconferenties van onder andere Sony en Nintendo. Daarom schreven wij de 10 gemiste kansen tijdens E3 2016.

  5 beste zomer games - Blijf lekker binnen!

  De zomer is heerlijk: Zon, zee, strand, vrije tijd en vakantie. De zomer geeft je alle rust en tijd om binnen te zitten en heerlijk te gamen, gordijnen dicht en gamen maar. Om toch nog iets mee te krijgen van de zomer, al is het dan digitaal, presenteert XGN de 5 beste zomer games.

  Zombies: Waarom we ze nog niet beu zijn!

  In games, films en series zie je vaak een bepaald onderwerp terug, maar een populair blijvend item is de zombie. Kijk bijvoorbeeld naar The Walking Dead, een razend populaire serie die met de eerste aflevering van seizoen 5 alweer records weet te breken. Maar waarom zijn we de zombies eigenlijk nog niet beu? Wij geven je drie redenen.

  Wallpaper Pick voor oktober 2014

  Er is weer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent dat het weer tijd is voor de leukste rubriek van XGN, namelijk onze Wallpaper Pick. Dé rubriek voor iedereen die zijn huidige desktopachtergrond nou wel gezien heeft en toe is aan iets nieuws.

  Dead Island 2 Nieuws

  Nieuwe Saints Row in ontwikkeling volgens THQ Nordic

  Er is een nieuwe Saints Row in ontwikkeling. Dat maakte uitgever THQ Nordic bekend in een financiële rapportage. Het zal gaan om een volwaardige nieuwe game in de serie. Verder zijn er meer details gegeven over andere projecten van de uitgever, zoals Dead Island 2.

  Dead Island 2 ontwikkeling nog in volle gang

  Het is al ruim een jaar akelig stil rondom de Dead Island 2 ontwikkeling. Uitgever Deep Silver laat nu weten dat er nog steeds aan de game gewerkt wordt voor een latere periode.

  PlayStation Summer Sale heeft veel PS4 games in de uitverkoop

  Er is een uitverkoop in de PlayStation Store. Enorm veel PS4 games en PS3 games zijn in de aanbieding tijdens de PlayStation Summer Sale. De kortingen kunnen oplopen tot 60%

  Dead Island 2 release verwijderd van Steam

  De Dead Island 2 release is verwijderd van Steam. Dt kan betekenen dat de game volledig geannuleerd is. Er is nog geen officieel bericht gekomen van Deep Silver, de ontwikkelaar van Dead Island 2.

  Dead Island Definitive Edition uitgelekt?

  Het lijkt erop dat de zombiegame Dead Island uit 2011 opnieuw uitgebracht zal worden PlayStation 4, Xbox One en PC. Een Zuid-Afrikaanse verkoopsite heeft Dead Island Definitive Edition namelijk online gezet.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.