Darksiders

  Uitgebracht voor Xbox 360, PlayStation 3 & PC

  Genres: Actie & avontuur

  Gemaakt door Vigil Games en uitgegeven door THQ

  8.6

  Darksiders Artikelen

  10 Hollywood acteurs die gamepersonages hebben ingesproken

  De vertaalslag van games naar het witte doek is de afgelopen jaren niet heel succesvol gebleken. Een uitstapje van Hollywood naar de game-industrie valt iets beter in de smaak. In deze special benoemen we 10 Hollywood acteurs die een of meerdere gamepersonage(s) hebben ingesproken.

  Top 5 beste Utomik Games - Probeer ze op de 'Netflix' voor gamers

  Met Utomik kun je zelf een heleboel computerspellen spelen zonder ze echt in je bezit te hebben. Het wordt ook wel eens vergeleken met de Netflix voor games. Maar welke Utomik games moet je nu echt uitproberen? Je leest het hier!

  Top 5 beste story modes in avonturen games

  Telltale heeft een nieuwe miniserie van The Walking Dead aangekondigd, het verhaal van Michonne kunnen we vanaf 23 februari spelen. Reden genoeg voor ons om een top 5 beste story modes te maken.

  Top 10 beste postapocalyptische games

  Op 10 november komt Fallout 4 uit. In een postapocalyptische wereld ga je op avontuur en kom je de gekste gemuteerde wezens tegen. Het postapocalyptische thema is geen nieuw verschijnsel: veel games naast de Fallout franchise hebben sinds de jaren ’80 hebben een postapocalyptisch sfeer. De top 10 beste postapocalyptische games hebben we hier voor je opgesteld.

  Darksiders Review

  Wat zou je krijgen als je de kracht van God of War en de puzzels van The Legend of Zelda mixt? Precies, Darksiders. Maar is dit spel nu echt een topper van formaat, of waren alle lovende impressies heel erg onterecht?

  Darksiders Nieuws

  Xbox Live Deals with Gold met Resident Evil en Fortnite

  Net als vorige week zijn er deze week weer een aantal leuke aanbiedingen in de Xbox Live Deals with Gold. Toch is het deze week een speciale week. Het is Shocktober en dat wil zeggen dat er een aantal horror games in de aanbieding zijn, zoals Resident Evil en Friday the 13th.

  Original Xbox backwards compatibility games onthuld door Microsoft

  De kogel is door de kerk. Er komen nieuwe original Xbox games naar de Xbox One toe. Via Xbox Backwards Compatibility brengt Microsoft 19 klassiekers naar de huidige generatie toe. De original Xbox backwards compatibility games komen later deze maand naar de consoles van Microsoft toe.

  Xbox One Backward Compability lijst verder uitgebreid

  Als je de Xbox 360 games Assassin’s Creed: Revelations, Darksiders en Darksiders 2 bezit kun je ze nu ook voortaan op de Xbox One spelen door middel van Xbox One Backward Compability. Daarnaast kun je de titels voor 20 euro per stuk in de Xbox store kopen als je de games nog niet hebt gespeeld.

  Darksiders en Red Faction in nieuwe Humble Bundle

  Er is een nieuwe Humble Bundle. Deze bevat enkele grote titels, waaronder beide Darksiders games en de nieuwste Red Faction.

  Darksiders naar Linux?

  Het lijkt erop dat de actie-avonturengame Darksiders naar Linux komt. Dat blijkt uit een plaatje op de Facebook-pagina van het spel.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.