Cuphead

  Uitgebracht voor Xbox One, Switch & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Studio MDHR en uitgegeven door Microsoft Studios

  8.7

  Cuphead Artikelen

  Indies onder de loep - Cuphead, Battle Chef Brigade, Indiecalypse, Clash Force

  Zodra de redactie klaar is met het brengen van al het nieuws rond gadgets, films, series en games, slingeren wij natuurlijk ook onze consoles en PCs aan om games te spelen. Daarbij komen ook regelmatig kleinere (indie) games voorbij. we vertellen jullie graag wat we daar van vonden.

  Top 10 beste Xbox One games ooit - Alleen het allerbeste

  Nu de Xbox Series X eind van het jaar verschijnen is het tijd om terug te kijken op de huidige generatie. Met de Xbox One en Xbox One X heeft Microsoft voor veel plezier in de huiskamers gezorgd. Deze generatie kende een prachtige lijst grote en meeslepende games, alsook pareltjes van kleinere games die iedere gamer eigenlijk gespeeld moet hebben. Bovendien zijn veel van deze games via de Game Pass service van Microsoft te spelen. Wij blikken terug op de huidige generatie met de tien beste exclusieve games van de Xbox One.

  10 Xbox sequels die Xbox Series X een succes kunnen maken

  Nu we ons opmaken voor de volgende generatie Xbox en we een goed idee hebben van de kracht van de machine is het tijd om ons te verheugen op de titels die we op de Xbox Series X willen spelen. Tijd om terug te blikken op de tofste Xbox titels waarvan we een vervolg willen zien. Dit zijn tien Xbox sequels die de Xbox Series X een groot succes kunnen maken.

  De 100 beste games van het decennium - #70 tot en met #61

  Het decennium zit er bijna op en de afgelopen jaren zijn er meer dan tal van geweldige en invloedrijke games verschenen. Maar wat waren nu de 100 beste games van het decennium? XGN.nl zet ze voor jou op een rijtje in een mooie top 10, met vandaag de nummers 70 tot en met 61.

  Top 10 beste Switch games van 2019 tot nu toe - Eindeloos plezier voor thuis en onderweg!

  Dit zijn de tien beste Switch games van 2019 tot nu toe. De Nintendo Switch wordt alleen maar groter (ondanks dat er een kleiner model uitkomt) dankzij de fantastische titels die steeds weer verschijnen. Met deze tien kun je de zomer alvast flink genieten voordat het najaarsgeweld van start gaat.

  Cuphead Nieuws

  Cuphead Netflix serie nu in productie voor het streamingplatform

  Cuphead is één van de populairste indie-games van de afgelopen jaren. Dat bewijst zich maar weer eens met de aankondiging dat er een Cuphead Netflix serie komt. Sudio MDHR, de ontwikkelaar van de game, kondigde dit aan op hun Twitteraccount.

  Cuphead Nintendo Switch-versie releasedatum aangekondigd

  Cuphead, die al eerder te spelen was op de Xbox One zal nu ook naar de Nintendo Switch komen. Dit werd door Nintendo aangekondigd in hun showcase voor GDC 2019. Hier zien we een ouderwetse trailer die de release bekend maakt.

  Cuphead DLC The Delicious Last Course bengt nieuwe uitdagingen

  Cuphead fans kunnen hun vingers aflikken. Hun game-ervaring kan namelijk worden verlengd met nieuwe Cuphead DLC. De downloadable content komt in 2019.

  Bestverkochte Steam games 2017 bekendgemaakt

  Valve heeft uit de doeken gedaan wat de bestverkochte Steam games 2017 zijn. Een overzicht staat op de website van het platform. Het gaat in totaal om honderd spellen, waarvan veel ook voor 2017 zijn uitgekomen.

  Cuphead verkoop de twee miljoen gepasseerd

  Het gaat goed met de indiegame Cuphead. De Cuphead verkoop is namelijk de 2 miljoen gepasseerd! Dat betekent dat de game nu dubbel platina is gegaan.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.