Cuphead

  Uitgebracht voor Xbox One, Switch & PC

  Genres: Platformer

  Gemaakt door Studio MDHR en uitgegeven door Microsoft Studios

  8.7

  Cuphead Artikelen

  Top 10 beste Switch games van 2019 tot nu toe - Eindeloos plezier voor thuis en onderweg!

  Dit zijn de tien beste Switch games van 2019 tot nu toe. De Nintendo Switch wordt alleen maar groter (ondanks dat er een kleiner model uitkomt) dankzij de fantastische titels die steeds weer verschijnen. Met deze tien kun je de zomer alvast flink genieten voordat het najaarsgeweld van start gaat.

  XGN Maandoverzicht mei 2019

  In mei leggen alle vogels hun ei en dat hebben ze snel gedaan, want de maand is alweer voorbij. De maand van E3 is aangebroken, maar voordat het zover is blikken we eerst terug op afgelopen maand. Alle video's, reviews en andere artikelen van afgelopen maand zetten we voor je op een rijtje in het XGN Maandoverzicht mei 2019.

  Cuphead Nintendo Switch review - Nostalgie voor onderweg

  In een setting die zich doet denken aan de cartoons uit de jaren '30 gaan we op avontuur in Cuphead op de Nintendo Switch. Extreem moeilijke gevechten en uitdagende levels passeren de revue. Cuphead is sinds kort te spelen op Nintendo Switch. Lees hier in onze Cuphead Nintendo Switch review of deze versie net zo geniaal is als het origineel.

  XGN.nl wenst iedereen fijne Paasdagen!

  De vogeltjes fluiten weer in de vroege ochtend en het zonnetje begint langzamerhand vaker te schijnen. Dit betekent dat de Paashaas weer druk bezig zal zijn met het verstoppen van overheerlijke chocolade-eieren. Dit vieren wij dit jaar uiteraard weer vrolijk met jullie mee, dus namens de gehele redactie van XGN.nl; fijne Paasdagen!

  Microsoft op Nintendo Switch - Welke games willen wij nog meer zien?

  Cuphead komt naar Nintendo Switch en brengt Xbox Live functionaliteit met zich mee. Een onverwachte zet, maar het lijkt erop dat Microsoft op Nintendo Switch in de toekomst niet gek meer is. In een tweet van Russell Holly, redacteur voor Androidcentral, wordt duidelijk dat we in de toekomst meer games mogen verwachten.

  Cuphead Nieuws

  Cuphead Netflix serie nu in productie voor het streamingplatform

  Cuphead is één van de populairste indie-games van de afgelopen jaren. Dat bewijst zich maar weer eens met de aankondiging dat er een Cuphead Netflix serie komt. Sudio MDHR, de ontwikkelaar van de game, kondigde dit aan op hun Twitteraccount.

  Cuphead Nintendo Switch-versie releasedatum aangekondigd

  Cuphead, die al eerder te spelen was op de Xbox One zal nu ook naar de Nintendo Switch komen. Dit werd door Nintendo aangekondigd in hun showcase voor GDC 2019. Hier zien we een ouderwetse trailer die de release bekend maakt.

  Cuphead DLC The Delicious Last Course bengt nieuwe uitdagingen

  Cuphead fans kunnen hun vingers aflikken. Hun game-ervaring kan namelijk worden verlengd met nieuwe Cuphead DLC. De downloadable content komt in 2019.

  Bestverkochte Steam games 2017 bekendgemaakt

  Valve heeft uit de doeken gedaan wat de bestverkochte Steam games 2017 zijn. Een overzicht staat op de website van het platform. Het gaat in totaal om honderd spellen, waarvan veel ook voor 2017 zijn uitgekomen.

  Cuphead verkoop de twee miljoen gepasseerd

  Het gaat goed met de indiegame Cuphead. De Cuphead verkoop is namelijk de 2 miljoen gepasseerd! Dat betekent dat de game nu dubbel platina is gegaan.

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.