Call of Duty: Modern Warfare 3 Artikelen

  Op Neem een andere naam-dag wil je de namen van deze 10 game characters

  In games zie je heel wat namen voorbij vliegen. Sommige liggen lekker in de mond en andere zijn een hordeloop voor je tongspieren. Op 13 februari is het 'neem een andere naam' dag. Ter ere daarvan zetten wij de tien game character namen, namen die wij wel een dag willen dragen, op een rijtje.

  Snorren in games - Zeven iconische karakters met gezichtsbeharing

  Het redden van de wereld of je geliefde gaat niet zonder slag of stoot en je wilt daarom voorbereid op pad gaan. En waarom zou je dan niet meteen goed gestyled de deur uitgaan? Een outfit doet veel, maar wat te denken van een imponerend stukje gezichtsbeharing? Vandaag kijken we naar zeven verschillende snorren in games!

  De 5 leukste Call of Duty game modes - Schieten met een lach en traan

  Gun Game en Prop Hunt zijn terug! Met deze Call of Duty game modes kun je oneindig veel plezier beleven, dus is het tijd voor ons om de geschiedenisboeken in te duiken. Want welke modi zijn, naast de standaard Team Deathmatch en Domination, nou de leukste?

  De 5 beste Call of Duty DLC ooit - Het geld meer dan waard

  Met elke nieuwe Call of Duty komt er ook weer een hele boel DLC uit. Zoals 30 januari, dan komt het eerste uitbreidingspakket uit voor Call of Duty WW2, genaamd Resistance. Tijd voor ons dus om de balans op te maken van de afgelopen jaren en eens te bekijken wat de beste Call of Duty DLC ooit is!

  De beste Call of Duty voice actors - Blikken Hollywood acteurs!

  Zo nu en dan hoor je een bekende stem in een game voorbijkomen die je herkent uit een blockbuster. Toch is er één serie die voor elke game weer een blik bekende acteurs opentrekt. De beste Call of Duty voice actors vind je terug in deze lijst!

  Top 10 stervende gamepersonages die veel indruk maakten

  De dood, daar ontkomt niemand helaas aan. Ook onze geliefde gamepersonages niet. Sommigen zijn zelfs zo geliefd, dat we bij hun sterfscenès zelfs een traantje hebben moeten weg pinken. We hebben een overzicht gemaakt van tien stervende gamepersonages die ons aangrepen. Let op, er zitten spoilers in dit artikel!

  Top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen

  Xbox One gebruikers kunnen tegenwoordig al een grote lijst Xbox 360 games op de Xbox One spelen. De lijst bevat al een aantal leuke games, maar helaas zijn er nog een aantal toppers die de moeite waard zijn om backwards compatible te maken. In deze special staat de top 10 games die Xbox Backwards Compatibility moeten krijgen.

  Top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps - Typisch CoD

  De Call of Duty franchise kent al enkele jaren de toevoeging van nieuwe multiplayer maps gedurende het Call of Duty seizoen. Zo verscheen onlangs het derde deel 'Descent' voor Black Ops 3. Een goed moment om eens terug te kijken wat de top 5 beste Call of Duty DLC multiplayer maps zijn.

  Top 10 tofste Call of Duty easter eggs

  Easter eggs geven een game meer diepgang. Zo worden er parallellen en verwijzingen gemaakt naar andere games, films en gebeurtenissen. Call of Duty, de reeks die ook al meer dan 12 jaar bestaat, is rijk aan deze geheimen. Wij hebben de top 10 tofste Call of Duty easter eggs op een rijtje gezet.

  De 10 beste Call of Duty wapens - MW1 tot BO3

  De Call of Duty serie heeft de afgelopen tientallen jaren een grote hoeveelheid aan wapens gehad. Maar welk schietgerei heeft de sterkste kracht, de handigste opties of vormt een icoon voor het shootergenre? Bekijk snel onze selectie van de 10 beste Call of Duty wapens.

  Call of Duty wiki - Van A tot Z

  Call of Duty is een franchise die met de jaren een hoop mensen plezier heeft bezorgd. De games kennen hoogte- en dieptepunten en we hebben kennis gemaakt met veel nieuwe features. In deze special vind je een Call of Duty wiki van A tot Z!

  De 10 beste Call of Duty maps tot nu toe!

  Call of Duty wordt natuurlijk al jaren op grote schaal online gespeeld, daarom kent de game een rijke geschiedenis aan online maps. Maar wat zijn eigenlijk de beste Call of Duty Maps? We hebben hier een top 10 voor je met de beste Call of Duty maps!

  Eiffeltoren in Games - Vernietigd en opgehemeld

  Het grote fallussymbool van Frankrijk, de stalen compensatie van Gustave Eiffel, de Parijse Penis, de spatvlek van de Seine: we hebben het natuurlijk over de Eiffeltoren! Vandaag bestaat 'ie 126 jaar en schuifelen er 6 miljoen mensen per jaar doorheen. We keken naar de culturele impact van de constructie en presenteren hieronder de Eiffeltoren in games!

  Call of Duty - 5 dingen die je nog niet wist

  Call of Duty is in de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot de grootste shooterfranchise en misschien wel de bekendste game ooit. Met de release van Advanced Warfare in het kielzog, presenteert XGN vijf opmerkelijke, boeiende en fascinerende feiten die je misschien nog niet wist over de serie van Activision.

  Xbox Deals of the Week: diverse Call of Duty's

  Deals of the Week kunnen we deze week beter veranderen in Duty's of the Week. Microsoft heeft een heleboel Call Of Duty-varianten en -DLC-pakketten in de aanbieding voor Xbox Live-abonnees.

  Stem: De 10 games met de mooiste graphics

  Elk jaar komen er weer games uit waarbij onze ogen uitpuilen van de prachtige graphics. Of ze nou een goede gameplay hebben of niet, sommige games zijn gewoon een plaatje om naar te kijken. Nu met de Xbox One en PlayStation 4 zijn graphics zelfs nóg geavanceerder. Tijd om terug te kijken op de generatie die nu tot zijn eind komt. Daarom vragen wij: welke game voor de Xbox 360 of PS3 heeft volgens jou de beste graphics?

  De 10 beste Call of Duty mappen ooit

  Vorige week kon je bij ons op XGN je stem uitbrengen op je favoriete map uit Call of Duty. Met het verschijnen van het laatste deel in de serie - Call of Duty: Ghosts - telt de franchise tien games, en indirect tientallen speelvelden waarop wij soldaatje kunnen spelen. Jullie hebben in groten getale een stem uitgebracht op je favoriete map, en hier is de top tien!

  Stem: De 10 beste Call of Duty mappen ooit

  Call of Duty: Ghosts ligt alweer een tijdje in de winkel, met natuurlijk een lading nieuwe mappen voor de multiplayer. Een mooi moment om terug te kijken naar de rest van de serie, en te kijken naar wat de beste Call of Duty mappen ooit zijn. Aan jullie dus de vraag: Wat zijn de 10 beste Call of Duty mappen ooit.

  De 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games

  Na de top 25 van de beste PlayStation 3 games, is hier nu de lijst met de 25 meest teleurstellende PlayStation 3 games. Wellicht een iets moeilijkere opgave, maar desondanks toch te doen. Hieronder mijn 25-delige special van geflopte, mislukte en ronduit paupergames die de PS3 ons de afgelopen jaren gebracht heeft. Overigens: zoals de titel van dit artikel al aangeeft, gaat deze special over PS3-games die in mijn ogen tegenvielen. Dit betekent dus niet dat alle 25 genoemde games per definitie slechte games zijn.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Microsoft gaat los

  Langzaamaan begint het gameseizoen los te barsten en Microsoft lijkt hier lekker aan mee te doen. Met maar liefst acht nieuwe stukken content op Xbox Live brengt het bedrijf ons een topmaand.

  Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 3: Chaos Pack Review

  Oorlogen vindt niemand leuk. In Call of Duty: Modern Warfare 3 denkt men er echter anders over en wordt er flink op los geschoten in de multiplayer, die door miljoenen mensen wordt gespeeld. Ontwikkelaar Infinity Ward laat met Collection 3 desondanks de multiplayer grotendeels links liggen en richt zich met deze uitbreiding op de Spec-Ops.

  Wekelijkse Xbox Live Update - Feest!

  Eindelijk! We hebben weer eens een week te pakken met heerlijk veel content op Microsofts Xbox Live. Wat er allemaal verschenen is, lees je hier.

  Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 2 Review

  Call of Duty: Modern Warfare 3 blijft de multiplayerlijsten op alle platformen regeren en wordt door miljoenen mensen gespeeld. Om al deze gamers van nieuwe content te voorzien, worden er verschillende uitbreidingen uitgegeven en het is nu alweer tijd voor het tweede pakket, Collection 2.

  PlayStation Store Update - Zombies en vliegtuigen

  Het is woensdag 18 april en dat betekent dat het weer tijd is voor een nieuwe PlayStation Store Update. Kortom, maak je klaar voor je wekelijkse portie aan nieuwe demo's, games en downloadbare content.

  Call of Duty: Modern Warfare 3 - Collection 1 Review

  Zolang als Call of Duty bestaat, bestaan er map packs. Ieder jaar zien we meerdere pakketten verschijnen en daarom kan Call of Duty: Modern Warfare 3 niet achterblijven. Daarom heeft Infinity Ward Collection 1 op de markt gebracht. Hierin gaan we niet alleen aan de slag met vier nieuwe mappen, maar heeft de ontwikkelaar ook twee nieuwe spec-ops missies beschikbaar gesteld.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.