Call of Duty Modern Warfare 3 heeft last van slang-achtige exploit

News
vrijdag, 24 november 2023 om 16:30
call of duty modern warfare 3 mapsf1699625085
Call of Duty Modern Warfare 3 heeft sinds lancering de nodige problemen en daar is nu een opvallende exploit bij gekomen. Het lijkt er namelijk op dat ‘snaking’ terug is van weggeweest.
Kijk er niet raar van op als je in Call of Duty Modern Warfare 3 ineens spelers over de grond heen ziet glijden op hoge snelheid. De game lijkt er namelijk een nieuw probleem bij te hebben, zo blijkt uit verschillende video’s die op Twitter zijn gedeeld.
Op de beelden zijn spelers te zien die prone liggen, maar vervolgens zich wel met de snelheid van een sprint kunnen voortbewegen. Door een slingerende beweging te maken ziet het er net uit alsof de spelers zich als een slang over de map heen bewegen, waardoor de exploit doet denken aan de snaking-exploit, waar Call of Duty eerder mee te maken heeft gehad.
Gelukkig voor spelers is ontwikkelaar Sledgehammer Games op de hoogte van het probleem. Op Twitter laat de studio weten dat er een onderzoek wordt uitgevoerd om de exploit te fixen.

“We onderzoeken een exploit waardoor spelers kunnen sprinten terwijl ze op hun buik liggen.”

Gehate skin weg uit Modern Warfare 3

De exploit is niet het enige probleem dat Sledgehammer Games moet oplossen. Eerder waren er namelijk problemen met een bepaalde skin in de game. De Gaia-skin zorgt er namelijk voor dat spelers onzichtbaar worden op meerdere maps, wat natuurlijk zorgt voor een oneerlijk voordeel.
Binnenkort wordt de skin eerst tijdelijk uitgeschakeld, zodat spelers hem niet meer kunnen gebruiken. De studio blijft dan wel doorwerken aan een oplossing, zodat de skin op een later moment weer geactiveerd kan worden.