Call of Duty Modern Warfare 3 krijgt eerste dubbele XP weekend

News
woensdag, 22 november 2023 om 16:00
call of duty modern warfare 3 headerf1692885886
Call of Duty Modern Warfare 3 is nu een paar weken oud. Hoewel de game veel kritiek krijgt, zijn er als altijd veel trouwe fans die de game spelen. Om de succesvolle lancering te vieren kunnen spelers dit weekend dubbele XP verdienen.
Vanaf vanavond kun je heel wat extra progressie maken in Call of Duty Modern Warfare 3. Tot en met maandag krijg je namelijk dubbele XP, Weapon XP en Battle Pass XP. Dat geldt op alle platformen waarop je de game kunt spelen. Het evenement begint op 22 november op 19.00 uur Nederlandse tijd.
Nadat het evenement is afgelopen duurt het niet lang meer voor er nog meer staat te gebeuren in Call of Duty Modern Warfare 3. Het eerste seizoen van de game gaat namelijk van start op 6 december. Daarmee krijgt de game er heel wat content bij.
Er komen namelijk drie nieuwe maps voor de multipalyer van de game. Ook komt de Gun Game modus terug en krijgt de Zombies-modus nieuwe content. Er begint ook een nieuw hoofdstuk in Call of Duty Warzone.

Controversiële Modern Warfare 3 skin wordt aangepast

Sledgehammer Game heeft onlangs ook een update gegeven over een skin waar veel spelers zich aan storen. Gaia is op veel maps praktisch onzichtbaar. Dat wordt op termijn opgelost en in de tussentijd mag de skin niet gebruikt worden.