Call of Duty Modern Warfare 3 is de komende tijd gratis te spelen

News
woensdag, 07 februari 2024 om 9:30
call of duty modern warfare 3 mapsf1699625085
Goed nieuws voor spelers die benieuwd zijn naar Call of Duty Modern Warfare 3. De game is namelijk de komende tijd gratis te spelen.
Vandaag komt de grote Season 2 update uit voor Call of Duty Modern Warfare 3. Om dat te vieren komt Activision ook met een mooi cadeautje voor spelers die de game nog niet in huis hebben. Van 8 tot en 12 februari is de game namelijk gratis te spelen.
Tijdens de gratis trial kunnen spelers niet met alle opties uit de game aan de slag. Het gaat namelijk om een multiplayer trial, waarbij de modi Team Deathmatch, Hardpoint, Kill Confirmed, Domination en Team Gun Game te spelen zijn op de nieuwe map Stash House en acht andere maps.
Daarnaast krijgen spelers ook de volledige toegang tot Modern Warfare Zombies. Wil je dus een hoop ondoden over de kling jagen de komende dagen, dan heb je daar uitgebreid de tijd voor.
Het is dus niet mogelijk om tijdens de trial met de singleplayer campagne aan de slag te gaan, maar dat is ook geen groot gemis. De campagne stelt namelijk zwaar teleur, zoals in onze review van Call of Duty Modern Warfare 3 te lezen is.

Minder toxic potjes

Als je Modern Warfare 3 nog niet in huis had gehaald vanwege de giftige sfeer in de multiplayer potjes, dan is dat volgens Activision nu niet meer zo’n groot probleem. Het bedrijf heeft namelijk een AI-programma ingezet dat luistert naar voice chat, om toxic gedrag op te sporen en vervolgens in te grijpen. Daarmee zou er al een halvering van ongewenste ‘gesprekken’ zijn behaald.