Battlefield 5

  Uitgebracht voor Xbox One, PlayStation 4 & PC

  Genres: Actie, shooter & first-person shooter

  Gemaakt door DICE en uitgegeven door Electronic Arts

  7.5

  Battlefield 5 Artikelen

  Dit is wat de gratis PS Plus games van mei 2021 je bieden

  De gratis PlayStation Plus games voor mei 2021 zijn bekendgemaakt. In mei kunnen we weer aan de slag met twee gratis PS4-games en krijgen we weer een PS5-game voor niks. De gratis PS Plus games van mei 2021 liegen er niet om. Dit zijn ze!

  Deze 5 games bieden een goede easter egg jacht voor Pasen!

  Het is Pasen, dus is het tijd om op zoek te gaan naar paaseitjes. Helaas moeten we zo veel mogelijk binnen blijven, dus dan gaan we maar op zoek naar digitale paaseieren. Gelukkig zitten er meer dan genoeg games vol easter eggs die je kan vinden.

  Reageer en Win: de winnaar van vorige week!

  Het is weer vrijdag en dat betekent dat we normaal weer een mooie prijs gaan weggeven. Deze week hebben we alleen wat minder goed nieuws. Uiteraard wordt nog wel de prijswinnaar van vorige week bekendgemaakt!

  Deze online shooters zijn ook in 2020 hot

  Iedereen wil wel eens wat stoom afblazen. Een goede manier om dat voor elkaar te krijgen, is door wat vrienden op te trommelen en online flink wat lood af te knallen. Maar welke games zijn nou precies voor dat de moeite waard? Wij vertellen je welke online shooters in 2020 het vetst zijn om op te starten!

  Vijf bekende gezichten die we op E3 2019 willen zien!

  Elk jaar zijn er op E3 een paar bekende gezichten te zien. Beroemdheden zoals filmsterren of artiesten verschijnen plotseling tijdens de persconferenties of lopen rond op de beursvloer. Vaak zorgt dit voor een paar hilarische momenten en het is dan ook zeker iets dat wij aanmoedigen. Dit zijn vijf bekende gezichten die we op E3 2019 willen zien!

  Battlefield 5 Nieuws

  Battlefield storing legt de servers plat

  Mocht je zin hebben in en potje Battlefield, dan heb je momenteel even pech. Er is namelijk een grote Battlefield storing gaande die de servers plat legt.

  De PlayStation Plus games voor mei 2021 zijn bekendgemaakt

  Het was nog maar even de vraag of Sony ons in mei weer zou gaan verrassen met een PlayStation 5 game, maar de traditie wordt hoog gehouden. In de gratis PlayStation Plus update van mei 2021 zit wederom een toffe PS5 game, naast twee PS4-titels. Dit zijn de gratis PS Plus games voor mei 2021!

  Battlefield 5 op Origin Access nu beschikbaar voor Basic-gebruikers

  Dat Battlefield 5 op Origin Access beschikbaar is is niet verwonderlijk. Zowel de game als het Origin platform zijn van EA. Maar waar de game eerder alleen voor Origin Access Premier was, is deze nu ook beschikbaar voor Origin Access Basic.

  Battlefield 5 battle royale modus gelekt in video

  De battle royale modus ‘Firestorm’ is gelekt in een video, wat lijkt op een tutorial voor de spelmodus. De video vertelt dat de modus een Solo, Duo en Squad-optie krijgt. Wanneer de modus uitkomt is nog niet zeker, maar ontwikkelaar EA Criterion is al wel bezig met productie van de battle royale modus voor Battlefield 5.

  Battlefield 5 DLC Lightning Strikes trailer uitgebracht

  Gameontwikkelaar EA plant alweer een tweede, grote DLC: Lightning Strikes. De update brengt nieuwe game modi met zich mee, een nieuwe verhaallijn, nieuwe wapens en een nieuwe Conquest-modus. De Battlefield 5 DLC komt waarschijnlijk deze week al uit op alle platformen.

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.